پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 161467
افشاي سودجويي‌هاي ميلياردي از بيمارانMS!
تاریخ انتشار : 1394/02/27 15:31:14
نمایش : 1209
نايب رئيس انجمن "MS" ايران با انتقاد از روش‌هاي زالو و زنبور درماني براي درمان بيماران "MS" نسبت بر برخي سودجويي‌هاي ميليادري از بيماران "MS" هشدار داد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، محمد علي صحرائيان در نشست خبري برنامه‌هاي هفته جهاني MS، درباره برخي سوءاستفاده‌ها در زمينه درمان بيماران "ام اس" اظهار داشت: يکي از مشکلات عمده در حوزه بيماري‌هاي MS، ادعاي درمان و تشخيص اين بيماري توسط برخي افراد است، مثلاً مي‌توان به روش‌هاي زالو و زنبور درماني اشاره کرد و اين درحالي است که بيماران با استفاده از اين روش‌ها به صورت مقطعي رضايتي کسب مي‌کنند ولي در پس از مدتي عوارض بيماري "MS" به سراغشان مي‌آيد.براين اساس ما در سازمان پزشکي قانوني پرونده‌هاي از سودجويي‌هايي ميلياردي از بيماران "MS" را شاهد هستيم.



صحرائيان ادامه داد: در بيماري MS اگر کاري انجام شود ۲ تا ۳ سال بعد معلوم مي‌شود بنابراين قطع دارو و اقدام به درمان‌هاي مکمل مانند زنبور درماني و زالو درماني ممکن است براي مدت کوتاهي موجب بهبودي فرد شود اما در دراز مدت او را با مشکل مواجه سازد.

نايب رئيس انجمن MS ايران در پاسخ به سؤالي درباره وجود آهن در آرد و شائبه تشديد بيماري اظهار داشت: اگر بحث آهن مطرح است چرا شيوع بيماري در همه جاي دنيا در حال افزايش است رسوب آهن در برخي بيماري‌هاي مخفي اتفاق مي‌افتد اما عامل MS نيست.

وي با اشاره به طرح تحول سلامت ادامه داد: اين طرح بسيار خوب است و هر چند انتقاداتي به آن وارد است اما به بيماران کمک کرده است قبلاً مبتلايان به MS در بيمارستان دولتي پذيرش و هزينه‌هاي آنها پرداخت مي‌شد که با اجراي طرح تحول سلامت وضعيت آنها بهتر شده است همچنين بسته حمايتي از بيماران خاص نيز بايد ابلاغ شود.

صحراييان درباره نخستين مبتلايان MS در ايران گفت: سال ۴۸ فردي ۲۱ ساله که اکنون ۷۵ ساله است در ايتاليا مبتلا به ام اس تشخيص داده شد که اکنون به دليل کهولت سن و نه MS از واکر استفاده مي‌کند.

نايب رئيس انجمن MS ايران اظهار داشت: افرادي که تازه به بيماري مبتلا مي‌شود و به انجمن مي‌آيند وقتي بيماران ناتوان را مي‌بينند که از صندلي چرخدار استفاده مي‌کنند دچار تنش مي‌شوند گذاشتن کلاس براي بيماراني که در شروع بيماري خود هستند مي‌تواند آنها را با اين اختلال آشنا و به مديريت استرس آنها کمک کند.

وي افزود: هيچ دو بيمار مبتلا به MS شبيه هم نيستند و همه بيماران يک مسير را طي نمي‌کنند و يک راه را نخواهند رفت.

صحراييان گفت: وزارت بهداشت مبتلايان به MS را جزو بيماران خاص و سازمان‌هاي بيمه‌گر به عنوان بيماران صعب‌العلاج مي‌شناسند اين اختلاف‌نظر موجب شده است تا خدماتي که به بيماران خاص ارائه مي‌شود به مبتلايان به MS داده نشود در مورد خاص شدن بيماري نزد سازمان‌هاي بيمه‌گر در حال تلاش و رايزني هستيم.

وي با اشاره به ايجاد اشتغال براي مبتلايان به MS تصريح کرد: در مورد شغل اين افراد بايد بپذيريم که در يک سو کارپذير و در سويي ديگر کارفرما وجود دارد اينکه چرا کارفرما تمايل ندارد به کارپذير مبتلا به MS کار دهد اين است که بيمار هميشه نمي‌تواند هميشه سر کار حاضر باشد و گاهي ممکن است از بيماري خود براي تمارض و عدم حضور سر کار استفاده کند اگر اين فرهنگ ايجاد شود که هر کارفرما يک بيمار مبتلا به MS را استخدام کند و از سوي ديگر تمايل به کار از سوي بيماران فرهنگسازي شود مي‌توانيم در زمينه اشتغال مبتلايان به MS موفق باشيم.

وي خاطرنشان کرد: در ساير نقاط دنيا بيماري که معلول است به پزشک مراجعه مي‌کند و از او مي‌خواهد تا براي وي گواهي اشتغال صادر کند اين در حالي است که در ايران اکثر مراجعان از پزشک مي‌خواهند تا گواهي از کار افتادگي برايشان صادر شود اين تفکر موجب مي‌شود که مجموعه بيماران و کارفرما دچار مشکل شوند.
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html