|
کد مطلب: 151105
وقتي ژنرال، استقلال را قاپيد!
تاریخ انتشار : 1394/01/31 10:43:47 نمایش : 939
گزينه سرمربيگري آبي ها برنامه اش را به باشگاه استقلال تحويل داد اما هيچ وقت برنامه اش توسط مديرعامل وقت خوانده نشد زيرا پيش از آن قلعه نويي به عنوان سرمربي انتخاب شده بود.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، درگيري لفظي امير قلعه نويي و حسن روشن اين روزها بسيار شديد شده و دو نفر تا حد امکان از خجالت يکديگر در آمده اند، اما ريشه اين دشمني کجاست؟ آيا روشن تنها به واسطه نتايج نه چندان خوب آبي ها قلعه نويي را به باد انتقاد گرفت و شروع کننده اين جنگ تن به تن بود؟
به نظر ريشه اصلي دشمني اين دو پيشکسوت آبي ها به ۱۲ سال قبل بر مي گردد. جايي که محمد حسين قريب بر تخت رياست باشگاه استقلال نشسته بود و آبي ها به دنبال يک سرمربي براي ادامه کار پس از فصلي کابوس وار در ليگ مي گشتند.
در بهار ۸۲، از ميان تمامي کانديداهاي سرمربي گري استقلال نام دو نفر به عنوان نامزدهاي نهايي انتخاب شد و بايد از ميان روشن و قلعه نويي يک نفر به عنوان سرمربي استقلال انتخاب ميشد.
باشگاه استقلال در آن دوره از دو نفر برنامه خواست تا با توجه به ايده هاي اشخاص يک نفر را انتخاب کند. در آن زمان روشن برنامه اي جامع و ۲۰ صفحه اي تحويل باشگاه داد.
اين برنامه جامع علاوه بر اهداف و ايده هاي تيمي، حتي شامل خانواده هاي بازيکنان تيم مي شد و روشن در برنامه اش از برگزاري اردوهايي با حضور تمامي اعضاي خانواده بازيکنان براي افزايش همدلي و يکدلي هم پرده برداشته بود.
روشن اين برنامه را به باشگاه استقلال تحويل داد اما هيچ وقت برنامه اش توسط مديرعامل وقت خوانده نشد زيرا پيش از آن قلعه نويي به عنوان سرمربي انتخاب شده بود. روشن البته در جمعي عنوان کرده بود مي دانسته سرمربي استقلال نمي شود اما وظيفه اش اين است که برنامه اش را بدهد.
به هر روي روشن به رقيبش در اين رقابت باخت و نيمکت مربي گري استقلال را به او واگذار کرد. اين دشمني قديمي در دوران اوليه حضور قلعه نويي در استقلال به رسانه ها کشيده نشد، زيرا سرمربي جوان آبي ها نتايج بسيار خوبي کسب مي کرد و تيم دوست داشتني قلعه نويي جاي چنداني براي انتقاد باقي نمي گذاشت.
دوره دوم حضور قلعه نويي در استقلال هم چنين سرنوشتي داشت و ژنرال آبي ها با قهرماني از اين تيم جدا شد، پس انتقادات چندان شنيده نمي شد.
چهارمين حضور قلعه نويي در استقلال هم با قهرماني آبي ها همراه بود با اين تفاوت که روشن با فتح الله زاده مديرعامل وقت وارد جنگ لفظي شده بود و کسب مقام قهرماني را به دليل حضور قلعه نويي در استقلال نسبت داده بود نه مديريت حاج فتل.
تا زمان حضور فتح الله زاده در راس مديريت استقلال، قلعه نويي تا حدي از کمند حملات تند کلامي بازيکن سابق تيم ملي در امان بود و روشن هم با فلسفه "دشمنِ دشمنِ من دوست من است" حتي گاهي لب به تمجيد از امير هم مي گشود اما با اخراج فتح الله زاده اين اتفاق چندان مجالي نيافت و جنگ روشن - قلعه نويي وارد مرحله نهايي شد و به نوعي زخم کهنه سر باز کرد.
با توجه به اتفاقات رخ داده يا قلعه نويي ديگر جواب منتقد اصلي اش را نخواهد داد يا يک شکايت ديگر در راه است.
* يک منتقد سرسخت، پس از زنده ياد حجازي
زنده ياد ناصر حجازي را مي توان اصلي ترين منتقد قلعه نويي دانست، او که کاريزما و محبوبيت خاصي داشت پس از اخراج از استقلال، منتقد اصلي قلعه نويي شد اما درگيري اين دو تا بدين حد رسانه اي نشد.
البته منتقدان ديگري هم در سال هاي گذشته به پر و پاي امير پيچيده اند اما چندان صداي آنها در رسانه پررنگ نشده بود. منتقداني مانند نوازي، زرينچه ، ورمزيار و .. که همه هم بازي و يا شاگرد قلعه نويي بوده اند و يک پيشکسوت بزرگتر از قلعه نويي نبوده اند.
اما در خصوص روشن قضيه تا حدي متفاوت است، او سابقه بازي در جام جهاني ۷۸ و گلزني در اين رقابت ها را دارد، يکي از بزرگترين بازيکنان تاريخ استقلال بوده. از نظر سني هم پيشکسوت قلعه نويي محسوب مي شود، بنابراين مي توان او را بعد از زنده ياد حجازي اصلي ترين منتقد ژنرال ناميد.
|
شهرستان فارسان در یک نگاه |
|
خبرنگار افتخاري |
|
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
|
|
|