پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 151047
کاري مي کنيم که ايراني ها زنان شان را به نمايش بگذارند +عکس
تاریخ انتشار : 1394/01/25 09:05:30
نمایش : 1973
تا سال ۲۰۲۰ کاري مي کنيم که مردهاي ايراني خودشان زن هايشان را براي نمايش دادن از خانه بيرون بفرستند.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، به نقل از جام، کنترل را در دست مي گيرد و ماهواره اش را روشن مي کند. روي مبل لم مي دهد. ذهنش درگير سريال مورد علاقه اش بود. تمام تلاشش  را کرده تا بعد از کار سريع به خانه برسد تا تکرار آن را ببيند. از وقتي تنها شده تنها سرگرمي اش ديدن اين سريال ها است.

 
از زماني که ماهواره اختراع شده تاکنون حدود ۲۰ هزار شبکه ماهواره‌‌اي در جهان فعال است. اين در حالي است که کشور استراليا با ۷/۶ ميليون کيلومتر مربع مساحت تنها داراي ۵ شبکه تلويزيوني هر يک با چند کانال در سطح ملي است و مردم اين کشور براي ديدن شبکه هاي ديگر بايد هزينه پرداخت کنند.

 
در کانادا نيز اين وضعيت وجود دارد. مردم اين کشور با پرداخت هزينه اشتراک معمولي تنها قادر به ديدن چند کانال هستند و براي ديدن برنامه هاي ورزشي، تفريحي و علمي بايد هزينه بيشتري پرداخت کنند. نکته جالب اين است که با وجود پرداخت هزينه تلويزيون توسط مردم، باز هم تمامي کانال ها به شکل وحشتناکي در بين برنامه هاي خود اقدام به پخش آگهي مي کنند. بينندگان تلويزيون در انگلستان، براي هر خانه ساليانه حدود ۱۵۰ پوند عوارض مي دهند. در کشورهاي ديگر نيز اين روند وجود دارد. اما سوال اين جاست که چرا در حالي که يک ميليارد نفر چيني زبان و ۸۰۰ ميليون نفر فرانسوي زبان در دنيا داريم، فارسي زبانان، بر تمامي‌ آن‌ها ترجيح دارند و با هزينه هاي زياد اين تعداد شبکه رايگان را در اختيار ما قرار مي دهند؟


به گزارش باحجاب، در کل جهان ۳۰۰ ماهواره تلويزيوني فعال است، که از اين تعداد ۱۱۶ ماهواره فضاي ايران را پوشش مي‌دهند. شبکه‌هاي فارسي‌زبان که فقط براي فارسي‌زبانان و خصوصاً ايراني‌ها برنامه توليد و پخش مي‌کنند، هم‌اکنون به بيش از ۱۶۰ کانال رسيده است.

 
اما ماهواره‌هايي که در فضاي ايران فعالند، امکان دريافت حدود ۱۸ هزار شبکه تلويزيوني را فراهم کرده‌اند و از اين تعداد حدود ۲ هزار شبکه را با ديش‌هاي معمولي مي‌توان با کيفيت بالا دريافت کرد.


بررسي‌ها نشان مي‌دهد، در بين اين شبکه‌ها:

*۳۸۰ کانال به صورت شبانه روزي در حال پخش موسيقي، کليپ، رقص، آهنگ‌هاي درخواستي و کنسرت هستند.
*حدود هزار و ۲۰۰ شبکه در خلال برنامه‌هاي خود، کليپ‌ها و شوهاي موزيکال پخش مي‌کنند.
*حدود ۸۰ شبکه به نمايش مد و لباس اختصاص دارند.

 

شبکه‌هاي فارسي‌زبان در ابتداي راه‌اندازي، بيشتر موضوعات سياسي را دنبال مي‌کردند، لکن هم‌اکنون وارد حوزه فرهنگ شده، تغيير و تحولات فرهنگي را به صورت هدفمند در ايران دنبال مي‌کنند. اما موسسان اين شبکه ها چه کساني هستند و چرا اين هزينه ها را پرداخت مي کنند؟

 

نخست‌وزير اسرائيل از آمريکا خواست تا تغيير رژيم را در دو کشور عراق و ايران دنبال کند، و اين کار را در عراق با حمله نظامي و در ايران با پخش برنامه‌هاي تلويزيوني ماهواره‌اي با محتواي غربي انجام دهد. وي گفت جريان فرهنگ عاميانه غربي به داخل ايران، مي‌تواند منجر به براندازي جمهوري اسلامي شود.

 

بنيامين نتانياهو با اشاره به وجود هزاران ديش ماهواره در ايران، به «کميته اصلاح دولتي» [يک نهاد دولتي در آمريکا] گفت که آمريکا مي‌تواند با پخش سريال‌هاي شبکه فاکس که «افراد زيباروي جوان را در وضعيت‌هاي متنوعي از برهنگي نشان مي‌دهند که زندگي‌هاي فريبنده و مادي‌گرايانه و رابطه‌هاي بي قيد و شرط دارند» يک انقلاب را عليه حکومت اين کشور برانگيزد.


وي به اين کميته گفت: «با پخش اين سريال ها جوانان ايراني دلشان از اين لباس‌هاي دلپسند، استخرها و زندگي‌هاي پر زرق ‌و برق که در اين سريال‌ها مي‌بينند خواهند خواست.»

 
هم چنين چندي پيش مدير عامل شبکه فارسي زبان فارسي وان ( farsi1 ) مهمان برنامه صداي آمريکا ( VOA ) بود. وقتي مجري برنامه از او پرسيد: برنامه آينده شما چيست؟ او گفت تا سال ۲۰۲۰ کاري مي کنيم که مردهاي ايراني خودشان زن هايشان را براي نمايش دادن از خانه بيرون بفرستند.


مجري برنامه گفت: مگر مي شود مردهاي ايراني با آن همه غيرت اين کار را بکنند؟

در جواب اين سوال مهمان برنامه گفت: وقتي در آب صد درجه يک قورباغه را بيندازي يک دفعه بيرون مي پرد، چون خيلي داغ است، اما وقتي يک قورباغه را در آب خنک بيندازي، برايش خيلي خوب است و وقتي آرام آرام آب جوش بيايد، قورباغه با اينکه گرمش است و مي خواهد بيرون بپرد اما ديگه تواني براي بيرون پريدن ندارد. ما کاري مي کنيم که زن هاي ايراني آرام آرام تا جايي پيش بروند که ديگر خودشان بدانند که راهي براي برگشت ندارند.

گردانندگان اين شبکه ها چه کساني هستند و چه کساني از اين شبکه ها حمايت مي کنند؟


پر ببيننده ترين شبکه‌هاي فارسي زباني که در حال فعاليت و پخش برنامه‌هاي ضد ديني و ضد فرهنگي کشورمان مي‌باشند، عبارتند از:
 



 

  ◄شبکه خبري بي‌بي‌سي فارسي؛ شبکه دولتي انگليس که دقيقا چند ماه قبل از انتخابات رياست‌ جمهوري دهم و پس از ماه ها آموزش و آزمون براي جذب نيرو از رسانه هاي ايراني سرانجام در دي‌ماه سال ۸۷ با اهداف مشخص، تأسيس شد. در مورد اين شبکه «گوردن براون» وزير آن وقت دارايي انگليس، که مدتي بعد به نخست وزيري رسيد، حرف جالبي زد. او گفت: «دولت انگليس ۲۲ ميليون دلار براي تأسيس اين شبکه اختصاص داده و بودجه ساليانه اين شبکه هم از سوي دولت انگليس تأمين مي‌شود.» هم چنين فرح پهلوي نيز در بازديدي که از بي بي سي فارسي داشت، ۵۰۰ هزار دلار به اين شبکه تقديم کرد و اشرف پهلوي نيز سود يکي از سپرده‌هاي مالي هنگفت خود را به بي بي سي پيشکش کرد.


اين شبکه تلاش کرده بود هر آنچه که ديگر شبکه هاي ماهواره اي سياسي در خود نداشتند يک جا جمع کند. استفاده از مجريان و خبرنگاران خوش سيما، جوان و حرفه اي که برخي از آن ها نيز از داخل کشور به آن شبکه رفته بودند موجب شد تا مديران اين شبکه تمامي اهداف سياسي خود را در ظاهري جذاب ادامه دهند. در اين شبکه قرار نبود خط فکر سياسي بنيانگذاران آن را بصورت مستقيم بيان شود و اين بار سنگين به عهده مهمانان به ظاهر موجه برنامه هاي خبري و ساير برنامه هاي به ظاهر فرهنگي و مستند اين شبکه بود تا بي بي سي فارسي هيچ گونه جهت گيري مستقيم نداشته باشد. اين شبکه تلاش کرد از نقاط ضعف شبکه هايي مانند VOA استفاده کند و تا آنجا که ممکن است خود را به مردم ايران نزديک نشان دهد و از اين طريق اثرگذاري اين شبکه نيز تا حدودي بالاتر رفت.


برنامه هاي چند ساعته براي مناسبت هاي مختلف، نمايش فيلم هاي مستندسازان داخل کشور، اشراف نسبي به موضوعات اجتماعي روز مردم(بخاطر استفاده از نيروهاي جوان و به روز) و همچنين پاتک هاي زيرکانه اين شبکه به رقيب ديرينه خود يعني آمريکا در قالب خبرها و گزارش ها، برنامه ها را براي مخاطبان جذاب تر مي کند. بي بي سي فارسي کوچکترين اتفاقات روز کشور را در کمترين لحظه پوشش مي دهد و با توجه به اتفاقات روز، ساعت پخش ويژه برنامه هاي خود را تغيير مي دهد تا مخاطبان بيشتري را به سمت خود جذب کند. شبکه‌اي که مضاف بر اهداف سياسي و جنجال‌سازي عليه کشورمان، شبهه ‌افکني در اعتقادات و باورهاي ديني مردم را هم دنبال مي‌کند.


آيا تاکنون با خود فکر کرده ايد که چرا در حالي که دولت انگليس با بحران‌هاي گسترده اقتصادي، بيکاري کارگران و اعتراضات عمومي‌ مواجه است، بي بي سي فارسي با افزايش بودجه، پيگير اهداف خاص دولت انگليس است؟ چرا مردم جزيره‌ انگليس براي مشاهده‌ کانال‌هاي مختلف بي.‌بي.‌سي داخلي بايد هزينه و ماليات بپردازند، اما اين تلويزيون به صورت رايگان براي مردم فارسي زبان برنامه پخش مي‌کند؟! يا حتي يک نکته مثبت از ايران در گزارش‌هاي بي.بي.سي پخش نمي‌شود؟ چرا تلويزيون BBC فارسي که با شعار اخبار بي‌طرفانه پا به عرصه گذاشت، در پوشش اخبار جهت‌دار فرقه ضاله بهائيت کاملا يک‌ طرفه عمل کرده است؟ چرا با وجود تعطيلي و کاهش ساعات برنامه‌هاي بي بي سي روسي، عربي، اردو و… برنامه‌هاي بخش بي بي سي فارسي افزايش يافته؟ چرا اکثر کارمندان بي بي سي، بهايي و از فرزندان طلاق هستند؟
 

 





◄شبکه من و تو؛ شبکه‌اي تلويزيوني که در انگليس و با بودجه خاندان پهلوي، در سال ۲۰۱۰ تأسيس شد. اين شبکه به عنوان يکي از مهاجمان پر قدرت شبکه هاي ماهواره اي به ايران شناخته شد. در روزهاي اوليه تأسيس من و تو، اکثر ساعت کنداکتور برنامه هايش خالي بود با راه اندازي آکادمي موسيقي راه يک ساله را در عرض يک ماه طي کرد و توانست مخاطبان زيادي را به سمت خود جذب کند. در ابتدا حساسيت ها روي اين شبکه آنچنان نبود اما پس از آکادمي و شروع برنامه هاي تازه اين شبکه، خط فکري آن مشخص شد. اين شبکه در صدد بود تا خاندان پهلوي را تطهير کند و با مستند‌ات جهت‌دار، انقلاب اسلامي ايران را پديده‌اي جلوه دهد که مانعي جدي بر سر راه توسعه و پيشرفت ايران است. شبکه من و تو که دقيقا از همان اصول و ترفندهاي حرفه اي بي بي سي فارسي استفاده مي کند با مطالعه روي خلأهاي برنامه سازي در داخل کشور نيروي خود را بر پوشش اين حفره ها قرار داده است.

 

من و تو، انرژي خود را روي برنامه هاي سرگرمي گذاشت و به عنوان مکمل شبکه بي بي سي فارسي درآمد. در برنامه هاي اين شبکه از نشان دادن مستقيم روابط بي بند و بار و شکستن افراطي هنجارهاي اجتماعي مانند شبکه هاي فارسي وان و جم خبري نبود و همه چيز در لايه هاي زيرين دنبال مي شد. شبکه من و تو زيرکانه مي کوشيد اعتماد مخاطبانش را به عنوان يک شبکه خانوادگي مفرح کسب کند.

 

به طور خلاصه هدف از تأسيس اين شبکه، تغيير سبک و روش زندگي مردم کشورمان و هجوم به ارزش و باورهاي ديني و اسلامي بوده و به نوعي مي‌توان گفت که تکميل کننده شبکه خبري بي بي سي فارسي است.
 



 

 
◄شبکه پي ‌ام‌ سي؛ شبکه ماهواره‌اي فارسي‌زبان ديگري که مرکز آن در کشور امارات قرار داشت و به پخش موسيقي مي‌پرداخت. البته اين شبکه موسيقي ‌محور، تمام سعي و تلاش خود را بر اين قرار داده بود که ذائقه و سليقه مخاطب را به موسيقي‌هاي غربي تغيير دهد. از مهرداد اسماعيلي کيا به عنوان مدير شبکه PMC نام برده مي شود. شبکه اي که براي جا باز کردن در دل مردم و حتي در بين قشر متدين تمهيدات ويژه ايي را به کار گرفته است. به عنوان مثال برنامه هاي اين شبکه در ايام سوگواري قطع مي شود و کليپ هاي داراي مضامين سياسي اجازه پخش از اين شبکه را ندارند. هم چنين تا سال هاي سال اين شبکه فقط در محدوده ايران پخش مي شده و ايرانيان ساکن اروپا و آمريکا از وجود چنين شبکه اي بي خبر بودند.

 
◄شبکه فارسي ‌وان؛ فارسي وان حاصل سرمايه گذاري مشترک گروه موبي و کمپاني نيوز کورپوريشن است. گروه موبي در سال ۲۰۰۲ توسط سعد محسني، استراليايي افغان تبار و خواهر و دو برادرش تاسيس شد و کمپاني نيوز کورپوريشن متعلق به فردي به نام روبرت مرداک – امپراتور رسانه اي – است که چهارمين مرد ثروتمند آسياست. روبرت مرداک داراي ۶۰ شبکه تلويزيوني به ۱۳ زبان مختلف است، که روزانه حداقل ۳۰۰ ميليون مخاطب را به خود جلب مي کند. همين طور مسئوليت ۱۰۰ روزنامه و مجله معتبر؛ همچون ديلي تلگراف، وال استريت ژورنال، تايمز، ساندي تايمز، نيويورک پست و نيز شبکه هاي خبري معروفي؛ همچون فاکس، فاکس نيوز و اسکاي نيوز و سايت هايي همچون «ماي اسپيس» بر عهده اين فرد است.


۱۰ ميليون دلار رقمي است که گفته مي شود براي راه اندازي اين شبکه هزينه شده و شبکه زمزمه نيز از ديگر شبکه هاي متعلق به اين امپراتوري است. شبکه فارسي وان بسيار پيچيده عمل مي کند. در ظاهر هيچ نشاني از مخالفت با آموزه هاي ارزشي و ديني نشان نمي دهد و حتي براي مناسبت هاي خاص مذهبي هم پيام تبريک و تسليت مي دهد اما سريال هاي نشان داده شده در اين شبکه، چيز ديگري را نشان مي دهد. از سينا ولي الله به عنوان يکي از تهيه کنندگان و مديران اصلي فارسي وان نام برده مي شود و در کنار او سارا رهبري به عنوان معتمد مرداک به عنوان مسئول خريد سريال و هماهنگي براي دوبله در شبکه فارسي وان مشغول به کار است.


البته شبکه هاي فارسي زبان ديگري نيز در راستاي همين اهداف در حال فعاليت و پخش برنامه هاي خود هستند که هر روز نيز تعدادشان در حال افزايش است.
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html