کد مطلب: 150501
آسان مي گيريم تا سرخابي ها را پيش از سال جديد بفروشيم!
تاریخ انتشار : 1393/11/27 09:26:48
نمایش : 1094
رئيس کل سازمان خصوصي سازي با اشاره به لغو مزايده واگذاري استقلال و پرسپوليس به دليل نبود خريدار گفت: تلاش مي کنيم تا پايان سال با شرايط آسان تري سرخابي ها را عرضه کنيم.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، پوري حسيني با اشاره به لغو واگذاري استقلال و پرسپوليس در روز دوشنبه به دليل نبود متقاضي گفت: اين مزايده همانند ساير واگذاريهاي سازمان خصوصي سازي دوباره برگزار مي شود.

رئيس کل سازمان خصوصي سازي با بيان اين که براي عرضه دوباره اين دو باشگاه نيازي الزاما به مصوبه هيات واگذاري نيست تصريح کرد: تلاش مي کنيم تا پيش از پايان سال جاري، با شرايط آسان تري استقلال و پرسپوليس را به مزايده بگذاريم.
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html