|
کد مطلب: 150471
تاریخ انتشار : 1393/11/23 10:37:03 نمایش : 1225
در فرمول حکيمانه «نرمش قهرمانانه»، سهم «نرمش» به اندازه کافي- و شايد هم بيشتر - ادا شده است و اکنون نوبت به «قهرماني» رسيده است.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، يادداشت روز امروز روزنامه کيهان مطلبي با عنوان «اين هم رفراندوم» است که به قلم حسين شريعتمداري نوشته شده است. اين يادداشت به شرح زير است:
«برتولت برشت» ميگفت «ميتوان براي يکبار به همه دروغ گفت و ميشود براي هميشه به يک نفر دروغ گفت، اما نميشود براي هميشه به همه دروغ گفت.». اشاره برتولت برشت به اين واقعيت در شرايط خاص دوران حيات وي (۱۸۹۸ تا ۱۹۵۶) يعني نزديک به ۶۰ سال قبل بوده است که هنوز «عصر انفجار اطلاعات» آغاز نشده بود و جاده اطلاعرساني به قول نظريهپردازان موسوم به «اصحاب فرانکفورت» جاده يکطرفه و تحت مديريت غرب بود. امروز اما هيچ رخدادي در هيچ نقطه از نگاه ديگران مخفي نميماند و يا دستکم اين که نميتواند مانند گذشته، براي مدتي طولاني پنهان بماند.
روز يکشنبه هفته جاري - ۱۹ بهمنماه ۹۳- رهبر معظم انقلاب در ديدار فرماندهان و پرسنل نيروي هوايي ارتش با اشاره به اظهارات چند روز قبل ديويد کوهن، يکي از مقامات آمريکايي که گفته بود؛ «تحريمهاي اقتصادي دست ايران را بسته است، آنها گير افتادهاند و تيم مذاکرهکننده ايران با دستهاي بسته در مذاکرات حاضر ميشود»! خطاب به وي - بدون ذکر نام - فرمودند؛ «در روز ۲۲ بهمن شما خواهيد ديد که ملت ايران چه حضوري خواهد داشت و آن موقع معلوم خواهد شد که آيا ملت ايران دست بسته است؟...»ديروز مردم با حضور حماسي و چند ده ميليوني خود در سالروز پيروزي انقلاب اسلامي آرزوهاي بارها اعلام شده آمريکا و متحدانش را به قول حضرت امام(ره)، زيرگامهاي استوار خود لگدمال کردند و با شعارهايي نظير «ماانقلابيهستيم»، «آمريکا هيچ غلطي نميتواند بکند»، «نه تحريم نه ذلت، مذاکره با عزت»، «نرمش کافي است، قهرماني کنيد» و خروش سراسري «مرگبر آمريکا» بر ايستادگي خود در مقابل زورگوييها و باجخواهيهاي نظام سلطه جهاني تاکيد ورزيدند و در عمل نشان دادند حق با رهبر معظمانقلاب است که «دستهاي ملت بسته نيست و آن طرفي که گير افتاده، آمريکاست» و... در اينباره گفتنيهايي هست؛
۱- طي نزديک به ۳۰۰ سال گذشته که دنيا شاهد چند انقلاب بزرگ بوده است- از انقلاب کبير فرانسه در سال ۱۷۹۹ ميلادي تاکنون - هيچ انقلابي را نميتوان آدرس داد که در گذر زمان به تدريج کمرنگ نشده و نهايتا به يک «خاطره تاريخي» تبديل نشده باشد و در اين ميان فقط - تاکيد ميشود فقط به فقط - انقلاب اسلامي در ايران است که نه تنها در گذر ايام رنگ نباخته بلکه عليرغم توطئهها و کينهتوزيهاي بيوقفه دشمنان بيروني و دنبالههاي داخلي آنان، بر دامنه و ژرفاي آن افزوده شده است و به قول حضرت آقا آنان که توهم کمرنگ شدن انقلاب اسلامي درگذر زمان را ميپراکنند بايد به اين پرسش پاسخ بدهند که، اگر چنين است، چرا دشمنيهاي نظام سلطه با ايران اسلامي نه فقط کاسته نشده بلکه همه روزه شتاب و دامنه بيشتري يافته است؟ و به گفته امام راحل(ره) خطاب به آمريکا؛ «اگر ميگوئيد اتفاق مهمي نيفتاده است، پس چرا اينهمه هياهو ميکنيد»؟! و اين اظهارنظر از «ايمانوئلوالرشتاين» جامعهشناس بلند آوازه آمريکايي که از قضا، به جمهوري اسلامي ايران کمترين علاقهاي ندارد، نيز خواندني است. والرشتاين ميگويد؛ تحقيقات و بررسيهاي من- و نه تحليل و تفسير وي- نشان ميدهد که تمامي دکترينها - گفتمانها و نسخههاي حکومتي- بعد از پديد آمدن به مرور رنگ باخته و نهايتا از ميدان بيرون رفتهاند، غير از دکترين «ولايتفقيه» ]امام[خميني که نه فقط کمرنگتر نشده بلکه در گذر زمان بر اهميت آن افزوده شده و ملتهاي ديگر را به خود جذب کرده است.
۲- در تمامي طول تاريخ چند صد سال اخير، هيچ انقلاب و نظام برخاسته از آن را نميتوان يافت که بعد از پيروزي، حتي براي يکبار هم به مردم و ملتهاي تحت پوشش خود اجازه داده باشد با حضور ميداني درباره مقبوليت و يا مشروعيت آن اظهارنظر کنند و البته، برخي از کشورها، سالگرد انقلاب و يا سالگرد روي کار آمدن نظام حکومتي خود را به گونهاي تشريفاتي و با برپايي مراسم دولتي و نه مردمي، آنهم در مقياس يک مراسم رسمي و کمدامنه، جشن گرفتهاند. و اما، در همه جهان- تاکيد ميشود همه جهان- تنها انقلاب اسلامي ايران و نظام برخاسته از آن است که سالگرد پيروزي آن با حضور تودههاي چندده ميليوني مردم گرامي داشته ميشود و ملت با حضور همه ساله پرشورتر از سال قبل، وفاداري خود به انقلاب و نظام را اعلام ميکنند و بر مقبوليت و مشروعيت آن تاکيد ميورزند. حتي زير بمبارانها و موشکپرانيهاي دشمن و يا شرايط خاص جوي نظير برف، باران، سرماي سخت و...
۳- سه سال قبل، «دبورا سالامون» نويسنده و تحليلگر صاحبنام روزنامه آمريکايي واشنگتنپست نوشته بود «ما آمريکاييها طي ۳ دهه گذشته درباره ايران به خودمان دروغ گفتهايم. رسانههاي آمريکايي براساس يک توافق نانوشته از پوشش خبري درباره واقعيتهاي ايران بعد از پيروزي انقلاب خودداري کردهاند و در تحليل رخدادهاي اين کشور انقلابي و مسلمان به گفتهها و نوشتههاي طيفي از مخالفان ايران در داخل و خارج مراجعه کردهاند و اين در حالي است که مخالفان جمهوري اسلامي به جاي انعکاس واقعيتها، روياهاي تحقق نيافته خود را درباره ايران بازگو ميکنند و نتيجه آن که امروز با ايراني روبرو هستيم کاملا متفاوت با تصويري که از آن ارائه کردهايم و در چالش با ايران به چاهي افتادهايم که خود حفر کردهايم».
«توماس فريدمن» سرمقالهنويس مشهور روزنامه نيويورکتايمز اظهارات همکار خود را تائيد کرده و مينويسد؛ «ما در تحليل ايران به جاي درک آنچه تودهها ميخواهند به سراغ گروههاي مخالف جمهوري اسلامي رفتهايم، گروههايي که ساخته و پرداخته خودمان بودند، تصور ما اين بود که انقلاباسلامي ايران هم مانند ساير انقلابها بعد از مدتي به دو بخش موافق و مخالف تبديل ميشود و با يک جريان مردمي روبرو خواهيم شد که از انقلاب ترجمهاي همراه و همساز با آمريکا خواهد داشت و ميتوانيم با حمايت از اين جريان بارديگر ايران خارج شده از بلوک غرب را به اين اردوگاه برگردانيم و از اين واقعيت غافل بوديم که مخالفان انقلاب ايران در مقايسه با تودههاي طرفدار انقلاب تا چه اندازه کوچک و غيرقابل محاسبه هستند».
۴- مردم ديروز در سالروز پيروزي انقلاب اسلامي با حضور حماسي و چندده ميليوني در سراسر کشور بر باورهاي عميق خود به آموزههاي اصيل انقلاب اسلامي و پيوند خويش با امام راحل(ره) و خلف حاضر او تأکيد ورزيدند و اينبار، باز هم گستردهتر و پردامنهتر از هر سال...
اکنون ميتوان به وضوح و بدون کمترين ابهامي نتيجه گرفت که؛
الف: حتي اگر رسانههاي غربي و عبري و عربي هم واقعيت حماسه بزرگ ديروز و خواستهها و مطالبات صريحا اعلام شده مردم را براي افکارعمومي ملتهاي خود سانسور کنند، مقامات سياستساز آمريکا و متحدانش به يقين پيام ديروز ملت را دريافت کرده و از اين واقعيت غيرقابل انکار باخبر شدهاند که مردم ايران يکپارچه و يکصدا در مقابل زورگوييها و باجخواهيهاي آنان ايستاده و خواهند ايستاد، بنابراين به طور طبيعي کفه خود را در چالشهاي مختلف کموزنتر از ايران اسلامي ارزيابي ميکنند. اين واقعيت بايستي از سوي مسئولان محترم کشورمان در هر سطح و جايگاهي که هستند مورد توجه قرار گرفته و عملياتي شود و از موضع برتر در مقابل حريف ظاهر و حاضر شوند.
ب: مردم با شعارهاي برخاسته از شعور «مرگ بر آمريکا» نشان دادند که همصدا با امام راحل(ره) و خلف حاضر او، آمريکا را دشمن اصلي و غيرقابلاعتماد ميدانند و بر اين باورند که به قول حضرت امام(ره) بايد هرچه فرياد دارند بر سر آمريکا بکشند و از کينهتوزيهاي آن غافل نباشند. بنابراين هيچکس حق ندارد، خواستار حذف شعار مرگ بر آمريکا شود و يا آمريکا را «کدخداي جهان»! تلقي کرده و گشايش اقتصادي و سياسي را در جلبنظر آمريکا! بداند!
ج: برخلاف آنچه مقامات و رسانههاي آمريکا و متحدانش در شيپورهاي فريب خود ميدمند و سران و اصحاب وطنفروش فتنه در پي القاي آن هستند، مردم اين مرز و بوم در باورهاي خود به اسلام و انقلاب و نظام و آموزههاي آن يکپارچه و همصدا ميباشند و سليقههاي متفاوت سياسي فقط در اين بستر واحد تعريف ميشوند، نتيجه آن که؛ دنبالههاي داخلي دشمنان بيروني در حلقه تودههاي عظيم مردم قابل تعريف نيستند که برخي به غفلت و شماري به حيلت، نظر دشمن پسند اين گروه کم شمار و اندک را از طريق رسانههايي که در اختيار دارند به عنوان ديدگاه و نظر بخشي از ملت قلمداد کرده و براي اين ورشکستگان به تقصير در پستهاي مديريتي نظام، سهمي قائل باشند.
د: تودههاي چند ده ميليوني مردم در حماسه حضور ديروز، ديدگاه و نظر خود را درباره چالش هستهاي و مذاکرات پيشروي به وضوح و بدون کمترين ابهامي بيان داشتند و رفراندوم مورد نظر رئيسجمهور محترم با شفافيت و صراحتي مثالزدني و ماندگار صورت پذيرفت. نتيجه اين رفراندوم آن که؛ حاضر نيستند امتياز نقد بدهند و وعدههاي «نسيه» تحويل بگيرند. راهکار گشايش اقتصادي را در مراجعه به ظرفيتهاي داخلي - اقتصاد مقاومتي - ميدانند و نه در چالش هستهاي، اگرچه با شعار «نه تحريم، نهذلت ، مذاکرهباعزت» از مذاکره به شرط حفظ عزت نظام رويگردان نيستند ولي معتقدند در فرمول حکيمانه «نرمش قهرمانانه»، سهم «نرمش» به اندازه کافي- و شايد هم بيشتر - ادا شده است و اکنون نوبت به «قهرماني» رسيده است. و اينکه، در مذاکرات هستهاي پيشروي از تيم مذاکرهکننده که آنان را فرزندان انقلاب ميدانند انتظار صلابت دارند و...
۵- حمل تصاوير و پلاکاردهايي در حمايت از حزبالله، مقاومت فلسطين، انقلابيون يمن و... در حماسه حضور ديروز، تاکيدي بود بر تکثير ايران اسلامي و تبديل ملتهاي مسلمان به امت اسلامي که اين خواست مردم بايد در سياست خارجي مسئولان محترم جايگاه ويژه خود را داشته باشد.
حسين شريعتمداري
|
شهرستان فارسان در یک نگاه |
|
خبرنگار افتخاري |
|
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
|
|
|