پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 150326
آموزش نکاتي به کودکان در مورد شبکه هاي اجتماعي
تاریخ انتشار : 1393/11/06 10:15:28
نمایش : 2230
به کودکانمان چگونگي امنيت در شبکه هاي اجتماعي را آموزش دهيم :
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، همانطور که مي دانيد ، شبکه هاي اجتماعي به سرعت در حال رشد و توسعه مي باشند و در ۲ سال اخير در کشورمان نيز در فضاي اينترنت در تطابق با آداب و رسوم ايراني و اسلامي اين شبکه ها شکل گرفته و در حال رشد هستند. امروزه عضويت در شبکه هاي اجتماعي در کودکان نيز فراگير شده است. ما به شما راههايي را پيشنهاد مي کنيم تا بتوانيد از فرزندانتان در فضاي مجازي محافظت کنيد.
در رابطه با آن والديني که اطلاعات کامپيوتري و اينترنتي فرزندانشان نسبت به آنها بيشتر است، بايد بدانند کودکان به اندازۀ کافي بزرگ نيستند تا همۀ رفتار و موارد گوناگوني که در اينترنت وجود دارد را درک کنند و حتي در مواردي در اينترنت مورد تهديد قرار مي گيرند، پس والدين مي بايست روي کامپيوتر فرزندانشان در منزل نظارتي دقيق داشته باشند.
 
ما رعايت نکات زير را به والديني که مي خواهند فرزندانشان هنگام ورود به اينترنت امنيت داشته باشند توصيه مي کنيم.
 
•    تفاوت بين اشتراک گذاري اطلاعات و فاش کردن اطلاعات را به کودکان بياموزيم. مثلاً وقتي در اينترنت صحبت از به اشتراک گذاري عکس، عقايد، تجربه ها و …. است به کودکان بياموزيم هرگز اطلاعات شخصي، شماره تماس، آدرس، شماره حساب بانکي، پس ورد و …. را به اشتراک نگذارند. همچنين با آنها در مورد اينکه اگر عکس يا اطلاعاتي را در اينترنت به اشتراک گذارند، اگر چه مي توان بعدها آن را حذف کرد اما امکان خطر حتي در همان زمان کوتاه وجود دارد، و نمي توان اثرات آن را به کلي از بين برد، صحبت کنيد.
 
•    به کودکانمان آموزش دهيم هرگز با غريبه ها در محيط مجازي صحبت نکنند حتي اگر در حين صحبت کردن بتوانند آنها را ببينند : گفتگو با فرد غريبۀ آنلاين، خطرناک و مضر است ، رابطه اي ممکن است بين آنها به وجود آيد و آن فرد غريبه اين رابطه را تا زماني که فرزند شما به او اعتماد پيدا کند، ادامه ، و اين موضوع مي تواند موجب سوء استفاده از او گردد.
 
•   به فرزندانمان آموزش دهيم تا دسترسي به اطلاعات پروفايل خود را براي همه جز افراد نزديک مورد اعتماد و امن خود، محدود کنند. تنظيمات مستمرانه، حريم خصوصي وب‌سايت ، به کاربران اين اجازه را مي دهد تا انتخاب کنند اطلاعاتشان را با چه کساني در ميان گذارند.
 
•   هميشه ارتباط دوستانۀ خود با فرزندانتان را حفظ کنيد تا آنها بدانند شما هميشه آمادۀ صحبت با آنها در رابطه با هر مشکل يا مسأله اي که براي آنها در فضاي مجازي رخ مي دهد، هستيد.
 
•    هنگام استفادۀ آنها از اينترنت، با آنها همراه شويد و براي خود در وب‌سايت هايي که فرزندتان در آن عضويت دارد، صفحه اي بسازيد و عضو شويد. اين کار به شما کمک مي کند تا بتوانيد بهتر با نحوه فعاليت و ارتباطات آن آشنا شويد و همچنين بتوانيد تمام کارها و دوستان فرزندانتان را تحت نظر قرار دهيد.
 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html