کد مطلب: 120071
درخواست دانشمندان درباره انرژي هسته اي
تاریخ انتشار : 1393/10/14 15:03:29
نمایش : 1129
۶۵ زيست‌شناس شناخته شده جهان با انتشار نامه‌اي خواهان افزايش استفاده از انرژي هسته‌اي براي کاهش توليد گازهاي گلخانه‌اي و فرآيند تغييرات آب‌ و هوايي شده‌اند.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، تعدادي از زيست‌شناسان مطرح جهان اعلام کرده‌اند که انرژي هسته‌اي يکي از کم‌خطرترين منابع انرژي براي محيط زيست است و فعالين جنبش‌هاي حامي محيط زيست بايد توسعه‌ آن را براي پرهيز از تغييرات آب و هوايي پذيرا باشند.

اين دانشمندان اعلام کرده‌اند که درخواست فزاينده براي انرژي بار بيشتري را بر دوش جهان طبيعي گذاشته و تنوع زيستي غني آن را تهديد خواهد کرد مگر اينکه جوامع انرژي هسته‌اي را به‌عنوان يکي از بخش‌هاي "ترکيب انرژي" بپذيرند.

بيش از ۶۵ زيست‌شناس شامل دانشمند ارشد سابق دولت انگلستان، در نامه‌اي که ماه آتي در ژورنال "کانسرويشن بيولوژي" منتشر خواهد شد خواهان احداث نيروگاه‌هاي هسته‌‌اي بيشتر به‌عنوان يکي از بخش‌هاي اصلي در استراتژي جهاني براي حفاظت از محيط زيست و حيات وحش مي‌شوند.

در اين نامه تأکيد شده که اگر قرار است جهان فرصتي براي کاهش تغييرات آب و هوايي داشته باشد، بايد از تمام منابع توليد الکتريسيته، شامل نيروگاه‌هاي هسته‌اي، استفاده و آن را جايگزين سوخت‌هاي فسيلي چون نفت، ذغال‌سنگ و گاز کرد.

زيست‌شناسان مي‌گويند توسعه انرژي هسته‌اي علاوه بر اينکه توليد گازهاي دي‌اکسيد کربن، اصلي‌ترين گاز گلخانه‌اي با منشأ بشري، را به‌ميزان زيادي کاهش خواهد داد، بلکه فضاي بيشتري نيز پديد خواهد آورد تا از تنوع زيستي حمايت شود و نابودي گونه‌ها کاهش يابد.

اين دانشمندان معتقدند که اتکاي صرف به منابع تجديد شدني انرژي به‌مانند نيروگاه‌هاي بادي و خورشيدي براي جايگزيني سوخت‌هاي فسيلي به‌دليل مسائلي چون بزرگي، هزينه و زمين و مواد مورد استفاده بسيار خطرناک است. "انرژي هسته‌اي ــ که فشرده‌ترين منبع انرژي است ــ مي‌تواند کمک زيادي در اين راه کند".

آنها مي‌گويند که يک لامپ اورانيوم به‌اندازه يک توپ گلف مي‌تواند نيازهاي انرژي تمام طول عمر يک انسان را برطرف کند، نيازي که معادل با ۵۶ تانکر گاز طبيعي، ذغال‌سنگ برابر با وزن ۸۰۰ فيل، و نيز يک باطري به‌طول ۱۶ سوپر آسمان‌خراش که روي همديگر قرار گرفته‌اند، است.

اين نامه توسط پروفسور بري بروک از دانشگاه تاسماني و پرفسور کوري برادشاو از دانشگاه آدلايد سازماندهي شده است. اين دو نفر در ماه ژانويه مقاله‌اي را در ژورنال معتبر "بيولوژي کانسرويشن" منتشر کرده‌اند و در آن توجيهات علمي انرژي هسته‌اي در حوزه حفاظت از محيط زيست را برشمرده‌اند. ميان هفت تکنولوژي اصلي توليد الکتريسيته، انرژي هسته‌اي و انرژي بادي بيشتر فايده را با توجه به محاسبه سود و هزينه دارند.
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html