مديرکل صدا و سيماي چهارمحال و بختياري با اشاره به کوهستاني بودن استان از نياز ۳ هزار ميليارد ريالي براي پوشش ۱۰۰ درصدي شبکه ديجيتال اين استان خبر داد.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، علي رامک بعد از ظهر امروز در نشست با مسئولان بروجن با اشاره به هزينهبر بودن پوشش ديجيتالي استان، اظهار داشت: پوشش ديجيتال استان نيازمند 3 هزار ميليارد ريال اعتبار است و هر ايستگاه هزينهاي بين 2 تا 5 ميليارد ريال اعتبار نياز دارد.
وي با اشاره اينکه ديجيتال شدن استانهاي نظير چهارمحال و بختياري و لرستان بهدليل کوهستاني بودن دشوار است، افزود: پوشش 100 درصدي ديجيتال در يک شهر کوهستاني نيازمند 3 فرستنده است و شهرکرد نيز با دارا بودن 2 فرستنده پرقدرت 400 واتي بخشي از آن مانند شهرک منظريه فاقد پوشش ديجيتال است.
مديرکل صدا و سيماي چهارمحال و بختياري گفت: 150 ايستگاه آنالوگ غالباً بين 4 تا 6 کانال را پوشش ميدهد وتبديل 150 ايستگاه به ديجيتال کار دشواري است.
رامک با اشاره به اينکه در گذشته 50 درصد بودجه مورد نياز صدا و سيما با سازمان و 50 درصد با استان بوده است، خاطرنشان کرد: امسال تأمين 100 درصد اعتبارت مورد نياز با خود استان بوده که با تلاشهاي استاندار تا پايان سال 10 ايستگاه راهاندازي ميشود.
وي با توجه به سال آينده که 2 شهر سفيد دشت و آورگان شهرستان بروجن ديجيتال ميشود و فاز سوم ديجيتال سال 95 در امامقيس و چشمه علي اجرايي ميشود.
مديرکل صدا و سيماي چهارمحال و بختياري از ساخت 40 مستند 30 دقيقهاي ازجاذبههاي گردشگري، تاريخي و فرهنگي استان تا پايان تابستان سال 94 خبر داد و گفت: 6 مستند توليدي از جاذبههاي شهرستان بروجن است.
رامک با اشاره به اينکه اين استان ترکيبي از شهرکرديها، بروجنيها، قشقاييها و بختياريهاست، رويکرد صدا و سيماي محلي را توجه به تمام اقوام ساکن استان عنوان کرد.
وي صدا و سيماي استان را به لحاظ ساختاري چابک و به لحاظ عملکردي فعال برشمرد و نگاه خود به استان را توجه به توانمنديهاي استان و رعايت عدالت رسانهاي اعلام کرد.
مديرکل صدا وسيماي چهارمحال و بختياري خاطرنشان کرد: فعال شدن دفاتر خبري سياست پيشين صدا وسيما بوده ولي امسال بحث برون سپاري، شناسايي و آموزش مستمر خبرنگاران آزاد مطرح است.