|
کد مطلب: 119377
چرا ايرانيها ۳ شغله شدند؟!
تاریخ انتشار : 1393/08/05 11:59:12 نمایش : 1355
معاون وزير کار با تاکيد بر اينکه با تدابير دولت، بيکاري در حال خروج از وضعيت نامطلوب است، گفت: در حال حاضر، هر نفر شاغل ۳.۷ نفر را تحت پوشش خود دارد.
 به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، کورش پرند گفت: يکي از برنامه هاي وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي که مهارت و اشتغال را به يکديگر متصل مي کند، آموزش محصول محور است.
معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي بيان داشت: مطالعات جهاني نشان مي دهد هر يک دلار سرمايه گذاري در زمينه آموزش هاي فني و حرفه اي ۱۵ دلار ارزش افزوده به دنبال دارد.
پرند افزود: آموزش ياد شده با محوريت کارآفرينان پيش مي رود و مهارت جويان پس از طي دوره آموزشي مي توانند به اشتغال دست يابند.
وي در خصوص وضعيت بيکاري در جامعه بيان داشت: براي توسعه اشتغال بايد به رشد ۷ تا ۸ درصدي برسيم که خوشبختانه با تدابير اتخاذ شده از سوي دولت تدبير و اميد در حال خروج از اين وضعيت نامطلوب هستيم.
اين مقام مسئول در وزارت کار اظهار اميدواري کرد با بهبود تعاملات بين المللي، روند خروج از رکود در اقتصاد کشور تسريع يابد. پرند درباره بخش تعاون گفت: بخش تعاون از جمله بخش هايي است که مي توان از طريق آن اشتغال در کشور را به نحو شايسته اي گسترش داد.
وي همچنين از برنامه اي براي ارتقاي مهارت فارغ التحصيلان دانشگاهي خبر داد و افزود: با اجراي اين طرح، دانش آموختگان مي توانند خود را براي حضور در بازار کار آماده کنند.
معاون وزير کار با اشاره به وضعيت فعلي اشتغال در کشور گفت: هم اکنون به ازاي هر نفر شاغل ۳.۷ نفر مورد حمايت قرار مي گيرند، در حالي که اين ميزان در کشورهاي توسعه يافته يک فر به ازاي ۲ نفر است.
پرند ادامه داد: با توجه به شاخص ياد شده در ايران، بسياري از شاغلان مجبور مي شوند که دو تا سه شغل را انجام دهند که اين امر موجب کاهش بهره وري خواهد شد.
وي بيان داشت: در حوزه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي با وجود معاونت توسعه اشتغال و تعاون و ديگر ظرفيت هاي اين مجموعه مي توانيم با تجميع اين نهادها در راستاي ايجاد اشتغال ايفاي نقش کنيم.
اين مقام مسئول در وزارت کار با بيان اينکه وزارتخانه برخي از طرح ها که منجر به اشتغال مي شود را به طور جدي پيگيري مي کند افزود: از جمله اين طرح ها در توليد فرش، کفش هاي چرمي و زيور آلات مهره اي و صنايع غذايي است.
پرند بيان داشت: با اجراي طرح محصول محور از توانمندي افراد در جهت توليد و اشتغال بهتر مي توان بهره مند شد.
وي ادامه داد: پيش تر وامي براي اشتغال به افراد داده مي شد و در صورتي که فرد محصولي را هم توليد مي کرد نمي توانست آن را به بازار عرضه کند، اما در طرح محصول محور فرد به موضوع توليد مي انديشد و در چرخه اي که قرار مي گيرد بسياري از نيازهاي توليد توسط کارآفرينان هدايت مي شود.
معاون وزير کار مراحل قبل از توليد را تهيه مواد اوليه، تسهيلات بانکي، آموزش مهارت و آموزش هاي نرم عنوان کرد و بيان داشت: در مرحله توليد کيفيت کنترل انجام مي شود و مراحل پس از توليد، بازاريابي، بازار سازي، برندسازي، بسته بندي و فروش است.
اين مقام مسئول در وزارت کار اظهارداشت: در اين طرح تکميل زنجيره ارزش با رويکرد تقويت حلقه هاي پيشين و پسين توليد مورد توجه قرار مي گيرد. وي با اشاره به موضوع بسته بندي بيان داشت: هم اکنون در حال خوشه سازي در حوزه بسته بندي هستيم، زيرا اين بخش از توليد از اهميت بسزايي برخوردار است.
پرند يادآور شد: مهم ترين موضوع براي توليد کنندگان بايد خودباوري و اعتماد به نفس باشد زيرا در اين صورت مي توانيم به موفقيت برسيم. وي بر نقش کارآفرينان، سرمايه گذاران، سازمان هاي مردم نهاد، تعاوني ها و نخبگان در اجراي طرح هاي محصول محور تأکيد کرد.
وي با بيان اينکه در آينده اقتصاد جهان تغييرات فناوري نقش مهمي ايفا مي کند بيان داشت: به طوري که تکنولوژي در سال هاي آتي جايگزين منابعي نظير نفت و گاز مي شود.
معاون وزير کار تصريح کرد: در اجراي طرح ياد شده از فناوري هاي نوين که توسط متخصصان داخلي ساخته مي شود مي توان بهره گيري کرد.
پرند اظهار اميدواري کرد: با برنامه ريزي، فعاليت در حوزه تراش سنگ هاي قيمتي و نيمه قيمتي نظير ديگر طرح ها در زميه فرش، تابلو فرش، پوشاک و صنايع غذايي برنامه ريزي به خوبي پيش برود.
|
شهرستان فارسان در یک نگاه |
|
خبرنگار افتخاري |
|
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
|
|
|