پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 118947
توليد سوسيس و کالباس با استفاده از ضايعات مرغ + فيلم
تاریخ انتشار : 1393/06/30 17:41:59
نمایش : 4020
وزارت بهداشت با توجه به سودجويي برخي از توليدکنندگان سوسيس و کالباس و استفاده از ضايعات مرغ در محصولاتشان، هرگونه استفاده از خمير مرغ در اين فرآورده‌هاي گوشتي را ممنوع اعلام کرد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار،برخي از شرکت‌ها ضايعات مضر و غيرقابل استفاده مرغ از جمله پوست و اجزاي دروني آن را از قصابي‌ها خريداري کرده و پس از يک فرآيند محصولي به نام "خمير مرغ" استخراج مي‌کنند.

اين محصول در برخي از صنايع غيرغذايي مي‌تواند کاربرد داشته باشد اما برخي از توليدکنندگان سودجو سوسيس و کالباس از آن در محصولاتشان استفاده مي‌کنند.

وزارت بهداشت هرگونه استفاده از خمير مرغ در فرآورده‌هاي گوشتي مثل سوسيس و کالباس را اکيدا ممنوع کرد.





دانلود
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html