توليد فيلمهاي مستهجن از سوي صهيونيستيها و يهوديها با هدف کمرنگ کردن و از بين بردن افکار و اعتقادات اسلامي مسلمانان صورت ميگيرد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، صهيونيستها فيلمهاي هاليوودي را با هدف ترويج شهوتراني در بين مخاطبان توليد کرده و با برنامهريزي منسجم و دقيق در توليد اين فيلمها به دنبال تضعيف افکار ديني مخاطبان هستند که اين هدف به مرور زمان و بدون آگاهي مخاطب از اين هدف اتفاق ميافتد.
صهيونيستها با وجود مشکلات فراوان، با صرف هزينههاي گزاف و راهاندازي شبکههاي فارسيزبان مانند منوتو به دنبال افزايش مخاطبان ايراني و فارسيزبان هستند تا در زمان کوتاهتري به اهداف خود دست يابند.
مهمترين هدف آنان از توليد فيلمهاي مستهجن در ماهواره، سست کردن بنيان خانواده است که بر اين اساس آحاد جامعه بايد نسبت به آسيبهاي استفاده از آن هوشيار باشند.
علياکبر رائفيپور استاد دانشگاه در خصوص آسيبهاي فرهنگي و اجتماعي شبکههاي ماهوارهاي به خبرنگار ما ميگويد: صهيونيستها براي رسيدن به يکي از اهداف خود که سست کردن بنيان خانواده است تلاش ميکنند و با صرف ميلياردها تومان در تحقق اين امر گام برميدارند اما آحاد جامعه براي خنثيکردن اين دسيسه بايد هوشيار باشند.
اين محقق با اشاره به اينکه همه آحاد جامعه در معرض آسيبهاي ماهواره قرار دارند گفت: برخي هدف از تماشاي فيلمهاي مستهجن را تحليل مسائل موجود در کشورهاي مختلف جهان را مطرح ميکنند که اين توجيه صحيح نيست چراکه همه افراد چه نخبه و باسواد و چه بيسواد، با تماشاي اين فيلمها در معرض آسيب قرار ميگيرند.
رائفيپور با بيان اينکه دشمنان اسلام با توليد اين فيلمها به دنبال انحراف ذهن مخاطبان هستند بيان کرد: پرهيز از استفاده ماهواره يک عزم ملي همراه با آگاهي و هوشياري را ميطلبد.
وي با بيان اينکه مشکلات موجود در جامعه سن ازدواج را بالا برده است گفت: تماشاي برنامههاي ماهوارهاي، وجود مشکلات اقتصادي در جامعه، فراهم نشدن امکان ازدواج براي جوانان و نياز به رفع نيازهاي غريزي، جوانان را به سوي دوستيها و روابط نامناسب مي کشاند.
اين محقق افزود: اين روابط نامناسب موجب بروز آسيبهاي بيشماري در زندگي دختران و پسران جوان ميشود و اين آسيبها آنها را از مسير درست زندگي منحرف ميکند.
رائفيپور با اشاره به اينکه در نظرسنجي اين دوستيها ۹۰ درصد دختران و ۱۰ درصد پسران با هدف ازدواج با يکديگر ارتباط برقرار ميکنند، افزود: در اين دوستيها دختران به دليل داشتن روحيه حساس و دلبستگي به پسران سريعتر دچار آسيب ميشوند و اين آسيب آنها را به دوستيهاي ديگري مي کشاند که يکي از دلايل اين امر تماشاي فيلمهاي ماهوارهاي و الگوبرداري از آن است.
وي با اشاره به افزايش آمار خيانت مردان و زنان به همسرانشان در جامعه افزود: مهمترين علت اين خيانت تماشاي فيلمهاي مستهجن در ماهواره است و پرهيز از تماشاي اين فيلمها موجب کاهش آسيبهاي فرهنگي و اجتماعي است.
رائفيپور با بيان اينکه فطرت هر انساني عدالتخواهي است، بيان کرد: فيلمهاي مستهجن با محتواي ظلم بر مظلوم در قالب رابطه و عشقهاي نادرست يک زن با چند نفر توليد ميشود تا مخاطب را جذب کرده و مخاطب براي فهميدن انتهاي ماجرا و رسيدن حق مظلوم به او فيلم را دنبال کند.
وي با اشاره به اينکه فيلمهاي مستهجن از بستر عدالتخواهي در فضايي نادرست توليد ميشوند، ادامه داد: اين فيلمها ذهن و افکار مخاطب را به شدت تحت تأثير قرار ميدهد به طوريکه خيانت مخاطب به همسرش عادي جلوه ميکند.
اين محقق با بيان اينکه در فيلمهاي مستهجن زنان و مردان بازيگر را با گريمهاي متفاوت از نظر بصري و ديداري بسيار زيبا جلوه مي دهند گفت: مخاطبان با تماشاي آنها به دنبال ارتباط با افراد خوش سيما ميروند و ديگر به ويژگيهاي همسر خود توجهي ندارند.
اين محقق به شاغل بودن زنان اشاره کرد و گفت: دين اسلام با فعاليت زنان در بيرون خانه مخالف نيست اما مهمترين وظيفه آنها را بر اساس توان روحي و جسمي، تربيت انسان ميداند.
رائفيپور افزود: اين در حالي است که در کشور ما با وجود اينکه همسرشان از وضع مالي خوبي برخوردارند کار ميکنند و به تربيت فرزندشان توجهي ندارند که اين مهم نيز از آسيبهاي ديگر فرهنگي و اجتماعي در خانواده است.
اين محقق بيان کرد: در کنار حضور زنان در شغل هاي سالم، نبايد نگاه کسب درآمد به آنان داشته باشيم و فعاليت بيرون از خانه زنان بايد براي کسب آرامش، تفريح و تنوع در زندگي باشد.
ترويج ازدواج آسان در بين جوانان
وي با بيان اينکه خيران بايد تلاش بيشتري در ازدواج جوانان داشته باشند، گفت: با کمک به جوانان در برپايي ازدواج هاي سالم و آسان مي توان شاهد کاهش معضلات و آسيبهاي اجتماعي و فرهنگي در جامعه بود.
اين محقق به معيارهاي ازدواج جوانان اشاره کرد و گفت: امروزه توجه به ثروت، زيبايي و موقعيت فرد مقابل بيشتر از ارزش هاي اخلاقي مورد توجه جوانان قرار ميگيرد که بايد با فرهنگسازي مناسب اصلاح شود.
رائفيپور با اشاره به اينکه آموزش مهارتهاي زندگي به فرزندان توسط خانوادهها ضروري است گفت: اين آموزش ها کاهش مشکلات در آغاز زندگي مشترک و ايجاد آرامش و آسايش در زندگي را به دنبال دارد.
پرهيز از تماشاي فيلمهاي خشن
اين محقق به توليد انيميشنها و کارتونهاي خشن توسط غرب اشاره کرد و گفت: کشورهاي غربي با توليد اين فيلمها، خشونتهايي مانند کشتن افراد با استفاده از اسلحه و چاقو را ترويج ميدهند که آسيبها و معضلات فرهنگي و اجتماعي را در جامعه به همراه دارد.
رائفيپور ادامه داد: براي از بين بردن اين آسيبها، بايد والدين نسبت به تماشاي فيلمهاي فرزندانشان هوشيار باشند و کودکان را از تماشاي کارتونهايي که خشونت را القا ميکنند، منع کنند.
بروز رفتارهاي نادرست با تماشاي فيلمهاي خشن
اين محقق با بيان اينکه ۹۰ تا ۹۵ درصد اخبار در رسانهها توسط صهيونيستيها و يهوديها و بقيه توسط رسانههاي ديگر از جمله نظام جمهوري اسلامي ايران توليد ميشوند، گفت: اين رسانهها اخبار مورد نظر خود را به مخاطب ارائه و از اخباري مانند جنگ غزه که موجب تنفر و تنش در اذهان عمومي نسبت به صهيونيستها ميشود خودداري ميکنند.
رائفيپور با اشاره به اينکه اروپا جنگ جهاني نخست و دوم را برپا کرد و در اين جنگها تاکنون ۷۵ ميليون نفر کشته شده اند، بيان کرد: اين قتل عام در تاريخ بيسابقه است که يکي از دلايل جنايت فوق، توليد فيلمهاي خشونتبار در فيلمهاي هاليوودي است.
وي با بيان اينکه کارگردانهاي صهيونيستي در توليد فيلمهاي هاليوودي استفاده از خشونت را در دستور کار خود قرار ميدهند افزود: افزايش آمار جنايت، درگيري، دزدي و سرقت مسلحانه در کشورهاي اروپايي و آمريکايي نيز به دليل تماشاي همين فيلمها است.
اين محقق با اشاره به اينکه سربازان آمريکايي و اروپايي با داشتن روحيه خشن در جنگ با کشورهاي مظلوم اسلامي، به راحتي مسلمانان را به خاک و خون ميکشند گفت: تکفيريها نيز در عراق با بريدن سرهاي مسلمانان و گرفتن عکس يادگاري در کنار آنها، به کار خودشان افتخار ميکنند.
رائفيپور اظهار کرد: افرادي که از کودکي در معرض خشونت، نفرت و جنايت قرار ميگيرند، قوه غضب آنها افزايش يافته و اين مهم موجب انجام اقدامات خشونتبار ميشود که سربازان اروپايي و آمريکايي و تکفيريها نيز با پرورش يافتن در اين محيط ها و تماشاي فيلمهاي خشونتآميز، نسبت به اين اقدامات خشن بي تفاوت ميشوند.
وي با بيان اينکه سران استکبار جهاني با ايجاد تفرقه و راه اندازي جنگ ميان مردم کشورهاي اسلامي مانند عراق و فلسطين، حکومت بر دنيا را در سر ميپرورانند بيان کرد: اين کشورها براي رسيدن به اهداف و منافع شوم خود از هيچگونه اقدامي دريغ نميکنند و بايد کشورهاي منطقه از فتنههاي آنها آگاه باشند تا بتوانند نقشههايشان را نقش بر آب کنند.
پيشي گرفتن مردم از مسئولان در ترويج فرهنگ اسلامي جامعه
اين محقق به بيانات رهبر فرزانه انقلاب در موضوع ناتو فرهنگي اشاره کرد و گفت: ناتوي فرهنگي به انسان مداري غرب اشاره دارد که رهبر معظم انقلاب همواره ايجاد اين فرهنگ را به مسئولان کشور هشدار ميدهد ولي تاکنون اقدام قابل توجهي در اين راستا نشده است.
رائفيپور ادامه داد: در همين راستا مقام معظم رهبري فرهنگ را در سال جاري به عنوان مهمترين موضوع مورد توجه مردم و مسئولان عنوان کردند و از مردم و مسئولان خواستند تا در ترويج فرهنگ اسلامي در جامعه تلاش کنند تا شبيخون فرهنگي دشمنان کمرنگ شود.
بر اساس اين گزارش، آسيبهاي فرهنگي و اجتماعي در جامعه افزايش يافته که مهمترين علت آن، تماشاي فيلمهاي مستهجن در ماهواره است که در راستاي کاهش اين آسيبها، بايد اطلاعرساني دقيقي از آسيبهاي تماشاي اين فيلمها و فرهنگ سازي در اين زمينه صورت بگيرد.
ما بايد از طريق رسانهها، تلويزيون و ساخت فيلمها، فرهنگ اسلامي را بين مردم ترويج دهيم تا بتوانيم تهاجم فرهنگي غرب را خنثي و کمرنگ کنيم.