به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، فيروز احمدي? روز يکشنبه در گفت وگو با ايرنا افزود: اين اعتبارات براي اجراي 177طرح در 15 فصل هزينه مي شود.
وي پيشرفت فيزيکي اين طرح ها را بين 30 تا 70 درصد اعلام کرد و افزود: پيش بيني مي شود 40 درصد اين طرح ها امسال بهره برداري شود.
احمدي از کاهش اعتبارات شهرستان درمقايسه با سال گذشته خبرداد و افزود: تلاش براي جذب و هزينه 80 درصدي اعتبار مصوب به صورت ويژه دنبال مي شود.
فرماندارفارسان ساخت چهار باب مدرسه، توسعه زيرساخت هاي گردشگري، تکميل مصلي نمازجمعه، تکميل فرهنگسراي باباحيدر و فارسان و تکميل سالن هاي ورزشي را از مهمترين طرح هاي در دست اجرا دانست.
احمدي توسعه راه هاي ارتباطي را براي توسعه اقتصادي شهرستان ضروري عنوان کرد و افزود: تکميل چهارخطه سورشجان به فارسان و نگهداري راه هاي شهري و روستايي از ديگر طرح ها در دست اقدام به شمار مي رود.
شهرستان فارسان با 90 هزار نفر جمعيت در 35کيلومتري مرکز استان چهارمحال وبختياري قرار دارد.