به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، سردار محمدرضا نقدي شب گذشته در برنامه «اللهتيتي» شبکه باران به دوران دانشجويي خود در دانشگاه گيلان اشاره کرد.
وي اظهار داشت: در دوران سازندگي انقلاب اسلامي بيانيهاي از طرف امام راحل در اين زمينه صادر شد و در آن دوران در رشت پايگاهي با دست خالي ايجاد کرديم.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينکه در آن زمان براي خدمترساني به روستاهاي رشت سختيهاي زيادي تحمل کرديم، تصريح کرد: در آن روزها وارد سپاه شدم.
وي در تعريف اقتصاد مقاومتي گفت: طبق فرمايش مقام معظم رهبري اقتصاد مقاومتي در هر شرايطي بايد بتواند دوام و استمرار يابد و وضعيت معيشت و پيشرفت کشور را تضمين کند.
نقدي افزود: اقتصاد مقاومتي بايد بتواند در شرايط بحراني نيز دوام داشته باشد و برخي کشورها به اين خصوصيات نزديک شدهاند. اقتصاد مقاومتي مردمنهاد و آسيبپذيري آن پايين است.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينکه ?? ميليارد دلار واردات مواد غذايي و کالاهاي اساسي داريم، خاطرنشان کرد: ?? درصد کره کشور معادل ??? هزار تن، وارداتي است. واردات گندم و برنج نيز نوعي وابستگي است.
وي افزود: در بخش تسليحات جزو ابرقدرتها هستيم و تا عمق لايههاي فناوري وارد شدهايم که در اين زمينه الگوي بسيار قوي در اقتصاد مقاومتي هستيم.
نقدي درباره ويژگيهاي اقتصاد مقاومتي گفت: اين عبارت، ابداعي رهبر معظم انقلاب بوده و سبب مباهات است در کشوري هستيم که رهبرش ابتدا دانشمند است.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به اينکه بايد قدر چنين رهبري بينا را دانست، تصريح کرد: توانمندي در مقابل تهديدات و اکتفا به توليد ملي و داخلي و پرهيز از واردات اضافي جزو ارکان اقتصاد مقاومتي محسوب ميشود و زماني که شبکه توليد در بين مردم توزيع شده باشد پدافند غير عامل است.
وي افزود: امروز اقتصادي در بحران مقاومت ميکند که اتکا به توليد داخلي داشته باشد.
نقدي ظرفيت گيلان براي اقتصاد مقاومتي را فوقالعاده دانست و يادآور شد: بسياري از توليدات محلي مانند پوشاک در منازل انجام ميشود.
وي با اشاره به اينکه بازار ما وارداتمحور است، خاطرنشان کرد: در ادوار گذشته صادرکننده بوديم اما در رژيم گذشته واردکننده شديم.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين شهداي گيلان را در دنيا مثالزدني خواند و گفت: شهيد املاکي از جمله اين شهدا است. همچنين شهيد انصاري با وجود استاندار بودن بسيار ساده بود.
نقدي با تأکيد بر اينکه بايد راه شهدا را ادامه دهيم، تصريح کرد: فرهنگ لايههاي متعددي دارد و هسته مرکزي آن اعتقادات، ارزشها و رفتارها است. اگر ارزشها درست باشد بايد رفتار و عمل آن درست شکل بگيرد.
وي با بيان اينکه فردي که از دبيرستان بيرون ميآيد بايد عفيف و پاکدامن باشد، افزود: اينها ميتواند جامعه را تعالي ببخشد. بسياري از ناهنجاريها مانند مواد مخدر را بايد تبيين کنيم تا دانشآموز بداند چه آثاري دارد و از آن پرهيز کند و مقاوم تربيت شود.
نقدي از حمايت بسيج مستضعفين از ?? توليد در کشور خبر داد و خاطرنشان کرد: در اين راستا تسهيلات پرداخت ميکنيم.
وي بهکارگيري سرمايه در توليد را در رونق اقتصادي مهم دانست و متذکر شد: گيلان ظرفيت بسيار بالايي در توليد کندوي زنبور عسل دارد.
مرجع : خبرگزاري فارس