کد مطلب: 117767
اقتدار سپاه جايي براي ضد انقلاب نگذاشته است
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 1350

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، سردار محمدتقي اوصانلو در همايش امنيت پايدار مردمي، مرزداران واقعي با گراميداشت عمليات بيت المقدس در سال ?? و فتح خرمشهر، اظهار کرد: عمليات فتح خرمشهر سبب آزادسازي ? هزار و ??? کيلومتر از خاک ميهن شد.

وي افزود: به طور حتم اين پيروزي بزرگ سبب فراموشي حقارت ده ماهه نخست آغاز جنگ تحميلي که با خيانت بني صدر همراه بود، شد.

اوصانلو تصريح کرد: مقام معظم رهبري در فرمايشات خود تصريح کردند که مسئله امروز کشور مسئله امنيت است که بايد اين مسئوليت سنگين را بر روي دوش خود احساس کرده و به جوانان و فرزندان خود منتقل کنيم.

فرمانده قرارگاه حمزه سيدالشهدا(ع) بيان کرد: اين ملت بايد حرکت هاي خود به منظور ايجاد امنيت پايدار را ادامه دهد چراکه اگر در اين زمينه دچار غفلت و مسائل بي اهميت شود، کيان جمهوري اسلامي به خطر مي افتد.

اوصانلو تصريح کرد: حضرت علي(ع) فرمود اگر شما در سنگر خوابتان برد به معناي اين نيست که دشمن نيز در سنگر خود خفته است بلکه ممکن است که او بيدار بوده و از خواب غفلت شما استفاده کند.

وي اظهار کرد: بدون شک امنيت اساس پيشرفت کشور است پس براساس فرمايشات مقام معظم رهبري نبايد لحظه اي غفلت کرده بلکه بايد در مسير حفظ امنيت در مولفه هاي مختلف اقتصادي، سياسي، قضايي و اجتماعي فعال باشيم.

فرمانده قرارگاه حمزه سيدالشهدا(ع) گفت: عمليات سپاه در شمال غرب کشور در سال ?? سبب تسليم شدن ضد انقلاب شد و هم اکنون شاهد هستيم که پس از گذشت سال ها از روز ?? شهريور سال ??، امنيت پايدار در منطقه حاکم است که اين خود در سايه خون شهدا حاصل شد.

اوصانلو تصريح کرد: دشمن در همه حال به فکر توطئه چيني است و به فرموده مقام معظم رهبري نقش مردم در امنيت مهمتر از ساير عوامل هستند بنابراين ملت بايد همواره هوشيار و بيدار باشد.

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html