به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، حجت الاسلام سيدعليرضا صدرحسيني در نشست شوراي پيشگيري از جرم استان چهارمحال و بختياري در شهرکرد اظهار کرد: باتشکيل هسته هاي نخبه مردمي و کارگروه هاي نخبگان ، معضلات و جرايم استان ها و مناطق در اين هسته ها شناسايي و با کمک نخبگان براي کاهش آن برنامه ريزي مي شود.
وي گفت : با شکل گرفتن اين کارگروه هاي نخبه مردمي از سرمايه و مشارکت مردم در حوزه پيشگيري از جرايم استفاده مي شود عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي گفت : ايران تنها کشوري است که در قانون اساسي آن موضوع پيشگيري ازوقوع جرايم مورد توجه قرار گرفته است .
معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضاييه گفت : لايحه پيشگيري از وقوع جرم نيز که به تصويب مجلس رسيده هم اکنون درمجمع تشخيص مصلحت نظام مطرح و در دست بررسي است.
حجت الاسلام صدرحسيني با تاکيد بر تدوين برنامه براي پيشگيري از جرايم درتمامي ابعاد در کشور تصريح کرد :پيشگيري تنها محدود به پيشگيري قبل از وقوع جرم نيست و زمينه هاي مختلفي را شامل مي شود .
وي افزود: هم اکنون شوراي پيشگيري در حد معاونت قضايي در استان ها کشور فعال شده است و شيوه تخصصي تر اين معاونت به زودي معرفي مي شود .
معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضائيه گفت : اغلب استانداران و فرمانداران با اين شورا همکاري مي کنند و هم اکنون دولت همکاري خوبي با شوراي پيشگيري از جرم دارد .
حجت السلام صدرحسيني خاطرنشان کرد : مردم در عرصه هاي مختلف پيشگيري به شيوه فرهنگي ، حقوقي و اجتماعي بايد آموزش ببيند و اين آموزش ها بايد از خانواده شروع شود
وي افزود: در بخش آموزش با وجود اقداماتي که صورت گرفته هنوز تا وضعيت مطلوب فاصله زيادي وجود داريم .
معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضاييه گفت : خانواده ، آموزش و پرورش و رسانه هاي جمعي در فرهنگ سازي براي پيشگيري از وقوع جرايم در جامعه نقش موثري دارند و بايد از ظرفيت اين بخش ها بيش از پيش استفاده شود.
منبع: تسنيم