کد مطلب: 117640
عصبانيت علي دايي از نقل و انتقالات پرسپوليس
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 1344

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، علي دايي به‌‌ شدت از وضعيت موجود براي جذب بازيکن ناراضي است.‌ سرمربي پرسپوليس مثل بسياري از هواداران تيمش گمان مي‌کرد با انتخاب و معرفي هيئت‌مديره‌ و مديرعامل جديد باشگاه و همچنين مشخص شدن اسپانسر تيم خيلي زود مي‌تواند استارت جذب بازيکن را بزند اما هيچ‌چيز مطابق ميل دايي و پيش‌بيني‌هاي او پيش نرفت!

بر ‌اساس قوانين فيفا فصل نقل و‌‌انتقالات ليگ هر کشور بايد يک روز پس از پايان مسابقات يک فصل آغاز شود و پس از ? الي ??‌ هفته در فاصله يک هفته به آغاز مسابقات فصل جديد به پايان برسد.

با استناد به اين قانون فيفا فصل نقل و‌انتقالات ليگ چهاردهم بايد از ?? فروردين ماه آغاز مي‌شد و ?? تيم ليگ برتري اقدام به جذب بازيکن و خارج کردن بازيکنان مازادشان مي‌کردند، با اين حال اين اتفاق نيفتاد و علت اين تاخير عدم ابلاغ آيين‌نامه جديد ليگ و نقل و‌انتقالات بود‌ اما در پشت اين تاخير که اتفاقا مغاير قوانين فيفاست و به نوعي تخلف از آيين‌نامه فدراسيون جهاني فوتبال است، چه داستاني نهفته بود؟‌

پاسخ کاملا ساده است، بلاتکليفي سرخابي در پايان ليگ و در ادامه مشخص نبودن وضعيت باشگاه استقلال. وزارت ورزش‌ که اهتمامش را بر سامان دادن به اوضاع سرخابي گذاشته بود، ظاهرا با هماهنگي فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ باعث تعويق در آغاز فصل نقل و‌انتقالات، با تاخير در ابلاغ آيين‌نامه جديد شده بود.

هر ‌چند وضعيت باشگاه پرسپوليس چند هفته زودتر از مشخص شد و همه تصور مي‌کردند اين باشگاه يکه‌تاز نقل و‌انتقالات خواهد شد اما گويا اميررضا خادم، معاون پارلماني وزير‌ ورزش‌ و نماينده تام‌الاختيار وزارت براي خصوصي‌سازي استقلال و پرسپوليس به دليل مشخص نبودن وضعيت باشگاه استقلال از مسئولان باشگاه پرسپوليس خواسته بود، وارد نقل و انتقالات نشوند و دست نگه دارند.

بر ‌اساس شنيده‌ها استدلال خادم براي اين صدور اين دستور، نگراني از عقب‌افتادگي احتمالي استقلال و به تبع آن انتقاد و اعتراض‌هاي احتمالي مسئولان و هواداران اين تيم به تاخير وزارت براي تعيين تکليف باشگاهشان بوده و معاون پارلماني وزير شايد به همين دليل در مصاحبه‌اي گفته بود: «استقلالي‌ها نگران از دست دادن فرصت نباشند!»

با قرار دادن صحبت‌هاي مهدي تاج، رئيس سازمان ليگ کنار اظهارات خادم بخش ديگري از پازل تاخير تعمدي در ابلاغ آيين‌نامه نقل و‌انتقالات کامل مي‌شود، جايي‌که تاج در پاسخ به سوالي مبني بر اين‌که آيا بلاتکليفي سرخابي باعث تاخير ابلاغ آيين‌نامه است؟‌ گفته بود: «يکي از علت‌هاي تاخير اين موضوع است.»

پازل تاخير تعمدي ابلاغ آيين‌نامه هم ديروز با انتخاب و معرفي اعضاي هيئت‌مديره‌ باشگاه استقلال تکميل شد تا مشخص شود علت اصلي اين تاخير بلاتکليفي سرخابي و به‌خصوص مشخص نبودن وضعيت باشگاه استقلال بوده، چرا‌ که روز گذشته ساعاتي پيش از معرفي اعضاي جديد هيئت‌مديره‌ استقلال آيين‌نامه ابلاغ و اول خرداد زمان آغاز نقل و‌انتقالات اعلام شد.

اکنون که مشکل ابلاغ آيين‌نامه‌ حل و تکليف باشگاه استقلال هم مشخص شد، باز‌ هم دايي و پرسپوليسي‌ها براي ورود به نقل و‌انتقالات مشکل دارند!

عدم حضور ملي‌پوشان در ايران حداقل تا چهارم تير ماه و فراهم نبودن شرايط مذاکره با آن‌ها از يک‌سو و شايعه اختلاف‌نظر بين مسئولان باشگاه و ترديد اسپانسر باشگاه از سويي ديگر سرخ‌ها را نگران کرده است.

ظاهرا منشا اختلاف هم يکي از اعضاي سرشناس هيئت‌مديره‌ است که اتفاقا با اسپانسر باشگاه رابطه خوبي دارد. او در يک مراسم مولودي‌خواني و جشن که به ميزباني يکي از مديران سرشناس و سابق فوتبال برگزار شده بود، به انتقاد از عليرضا رحيمي مديرعامل باشگاه پرداخته و از او به خاطر ناتواني در تخفيف گرفتن از علي دايي براي قرارداد جديدش انتقاد کرده است.‌

گويا حتي جانشين احتمالي رحيمي هم در صحبت‌هاي عضو هيئت‌مديره‌ باشگاه مشخص شده و او از امير عابديني، رئيس کميته فني باشگاه به عنوان مديرعامل جديد در صورت استعفاي رحيمي ياد کرده است!

البته اين قضايا به گوش رحيمي و دايي هم رسيده و جالب اين‌که رحيمي منکر موضوع تخفيف گرفتن از سرمربي تيمش شده است.

چندي پيش نيز به خاطر تشکيل کميته فني و اختلاف‌نظر دايي و برخي اعضاي هيئت‌مديره‌ بر سر تشکيل کميته فني شايعاتي درباره چنددستگي در پرسپوليس ايجاد شد و حالا موضوع مديريت و اسپانسر هم به آن اضافه شده است.

مرجع : روزنامه خراسان

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html