کد مطلب: 117540
اهداي خون جمعي از کارکنان سپاه ناحيه فارسان
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 1403

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، لهراسب سليماني، به همراه جمعي از روحانيون و پايوران سپاه ناحيه فارسان،  با حضور در سازمان انتقال خون اين شهرستان، بخشي از خون خود را به بيماران نيازمند اهدا کردند.

وي با اشاره به اينکه اهداي خون را يک وظيفه  و عبادت  مي دانيم و با اين ديدگاه هميشه در اين عرصه حضور خواهيم داشت، تاکيد کرد: هر گاه انتقال خون فارسان نياز به خون را اعلام کند براي اهداي خون خود آماده هستيم.

حجت الاسلام سيد امين الله موسوي مقدم، مسئول نمايندگي ولي فقيه در سپاه فارسان نيز با بيان اينکه سپاه چه در زمان جنگ و چه در زمان صلح، در انجام فعاليت هاي انسان دوستانه پيشگاه بوده، از حضور جانشين فرماندهي ناحيه و پرسنل اهدا کننده در سازمان انتقال خون اين شهرستان تقدير کرد و از آنان به عنوان همراهان انتقال خون فارسان ياد نمود.

وي اهداي خون مسئولان را در ترويج معروف پسنديده اهداي خون به عنوان يک نياز مستمر حياتي در جامعه راه گشا دانست و خواستار اهتمام همه مسئولان در اين خصوص شد.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html