به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، فرزاد صفدري رييس اداره فرهنگ و ارشاد و دبير کار گروه فرهنگ ايثار و شهادت شهرستان فارسان افزود : اين کارگروه در جهت چاپ کتب شهدا دو ايثارگران و ايجاد و فضا سازي شهري در جهت استفاده از تصاوير شهدا و برگزاري تئاتر در وصف شهدا از بر نامه هاي اين کار گروه است
صفدري افزود: مهمترين قشري كه بايد به آن توجه شود قشر جوان و نوجوان است كه مي طلبد با برنامه ريزي صحيح آنها را به سوي كمال هدايت كنند.
در ادامه: معاون فرماندار فارسان بهترين اقدامي که مي توانيم در طول دوران تصدي خدمت داشته باشيم، خدمت به شهدا و خانواده هاي آنان است و اين خدمت نزد خداوند بهترين اقدام است.
وي با اشاره به اينکه شهداي گرانقدر با وصيت نامه هاي خود سبب بيداري ما شدند و با ترسيم چگونگي زيستن، راه و رسم زندگي را به انسان نشان دادند،گفت: شهدا افتخار اين کشور هستند.
همتيان با اعلام اينکه بهترين اقدام در نزد خداوند، خدمت کردن به شهدا است، بيان کرد: شهدا افتخار اين کشور هستند زيرا با وصيت نامه هاي خود سبب بيداري و ترسيم چگونگي زندگي به انسان ها شدند.
وي از شهدا به عنوان نماد مقاومت، پايداري و مظلوميت ياد کرد و افزود: شهدا با نهايت اخلاص و از خودگذشتگي براي وجب به وجب اين مرز و بوم خون ها ريختند تا به دشمنان بفهمانند ملت ما حتي با دست خالي نيز از ميهن خود دفاع خواهد کرد.