پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 115407
بزرگترين آسيب جامعه نبود واسطه ميان عوام و مديران فرهنگي است
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 638

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، دانشجويان طرح ولايت  با پايه گذار موسسه ي امام خميني (ره) در دانشگاه شهرکرد، آيت الله مصباح يزدي، ديدار کردند.

فرهيختگان و نخبگان در جامعه به منزله ي دستگاه عصبي در بدن انسان هستند که نيازهاي فکري، احساسي و عاطفي جامعه را تأمين مي کنند و بيشترين نقش را در تأمين سعادت انسان دارند.

آيت الله مصباح در اين ديدار گفت: جامعه ي انساني از جهات زيادي شبيه به بدن انسان مي باشد؛ که همان طور که بدن انسان از سلول هاي زيادي تشکيل شده جامعه نيز از گروه هاي زيادي تشکيل شده است.

وي افزود: در ميان جهازهاي بدن انسان دو دستگاه نقش اساسي و عمده دارد که يکي قلب و دستگاه گردش خون مي باشد و ديگري مغز انسان و دستگاه عصبي است که در جامعه هم نهاد هايي نقش  اين دو دستگاه را در بدن دارند.

بنيان گذار موسسه امام خميني (ره) يادآور شد: عمده ي نياز هاي مادي جامعه مانند اقتصاد، امنيت و... توسط دولت در جامعه تأمين مي شود و دولت در جامعه به منزله ي قلب در بدن انسان است.

آيت الله مصباح تأکيد کرد: فرهيختگان و نخبگان در جامعه به منزله ي دستگاه عصبي در بدن انسان هستند که نيازهاي فکري، احساسي و عاطفي جامعه را تأمين مي کنند و بيشترين نقش را در تأمين سعادت انسان دارند.

وي افزود: قشر فرهيختگان جامعه شريف­ترين قشر هستند و اين ها همان انبياء،

بين عوام و افراد متخصص در اسلام که افراد کمي هستند، بايد افراد ديگري به عنوان واسطه قرار بگيرند و خلأ موجود در اين ميان را با ساده سازي مفاهيم و انتقال به مردم عادي پر کنند.

ائمه و در عصر غيبت، وارثان پيامبر و ائمه يعني علماي اسلام به عنوان فرهيختگان جامعه هستند.

بنيان گذار موسسه امام خميني (ره) خاطرنشان کرد: اگر ما نماز و نحوه ي خواندن آن و شکيات نماز و مسائل مربوط به آن را ياد بگيريم، خوب است اما مسئله ي اصلي اين است که اسلام را ياد نگرفته ايم و براي ورود به همه مباحث اسلام به صورت تخصصي نيازمند زمان زيادي هستيم.

همه ي مسلمانان بايد در يک حدي از اسلام را ياد بگيرند اما مراتب عالي تر معرفت به صورت تخصصي را بايد افراد خاصي ياد بگيرند و اين افراد در جامعه ي ما محدود و انگشت شمار هستند.

آيت الله مصباح بيان داشت: بين عوام و افراد متخصص در اسلام که افراد کمي هستند، بايد افراد ديگري به عنوان واسطه قرار بگيرند و خلأ موجود در اين ميان را با ساده سازي مفاهيم و انتقال به مردم عادي پر کنند.

وي افزود: مديران فرهنگي نيز بايد در جامعه چنين برنامه  اي داشته باشند و نابه ساماني هاي فرهنگي در جامعه به خاطر اين است

ما در جامعه ي امروز دانشمندان زيادي داريم که در علوم خاصي فرهيخته و صاحب علم هستند اما بصيرت کافي را نداشتند و از لحاظ سياسي و ديني فرهيخته نبودند و اين موجب به وجود آمدن فتنه ي 88 شد.

که متخصصان امور فرهنگي ايده ها و تفکراتشان به مردم عادي منتقل نمي شود.

بنيان گذار موسسه امام خميني (ره) تصريح کرد: ما در جامعه ي امروز دانشمندان زيادي داريم که در علوم خاصي فرهيخته و صاحب علم هستند اما بصيرت کافي را نداشتند و از لحاظ سياسي و ديني فرهيخته نبودند و اين موجب به وجود آمدن فتنه ي 88 شد.

آيت الله مصباح تأکيد کرد: اين افراد لقمه هاي مناسبي براي شکارچيان هستند و به جاي خدمت رساني به جامعه، بيشترين ضرر و زيان را به جامعه رساندند.

وي خاطرنشان کرد: اگر کارفرهنگي در جامعه را به صورت يک هرم تصور کنيم و فرهيختگان را در رأس هرم و مردم عادي را در قاعده ي هرم بدانيم، بايد افرادي را در ميانه هرم به عنوان واسطه در نظر بگيريم که ارتباط رأس و قاعده ي هرم را حفظ کنند در غير اينصورت  بزرگترين آسيب و خطر براي جامعه به وجود مي آيد.

بنيان گذار موسسه امام خميني (ره) در پايان براي سلامتي و طول عمر مقام معظم رهبري (مدظله العالي) دعا کردند و دانشجويان خطابه هاي خود را به اطلاع وي رساندند.

منبع:جهان بين

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html