به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار ، قائم مقام و سخنگوي باشگاه پرسپوليس گفت: اگر مراحل اداري طي شود، بعد از گرفتن مجوزهاي لازم از ارز مرجع براي انتقال خلعتبري به پرسپوليس استفاده خواهيم کرد.
بهروز منتقمي در واکنش به اظهارات مهدي محمدنبي مبني بر اينکه فدراسيون فوتبال نميتواند پول انتقال محمدرضا خلعتبري از ليگ امارات به پرسپوليس را بدهد گفت: آقاي نبي براي ما فرد بسيار قابل احترامي است اما منظور ما اين نبوده که ايشان يا فدراسيون فوتبال هزينه انتقال خلعتبري را تمام و کمال پرداخت کنند. ما از فدراسيون فوتبال و وزارت ورزش انتظار حمايت در اين خصوص داريم فقط به خاطر اين مسئله که خلعتبري در ليگ امارات بازي نکند.
وي در پاسخ به اين سوال آيا قرار است پول انتقال خلعتبري از طريق ارز مرجع تامين شود، اظهار داشت: اگر چنين چيزي باشد از آن استفاده ميکنيم چون از نظر ريالي به نفع کشورمان ميشود. اگر مراحل اداري آن طي شود حتما بعد از گرفتن مجوزهاي لازم از اين امتياز استفاده خواهيم کرد.
سخنگوي باشگاه پرسپوليس ادامه داد: انتظار ما از فدراسيون فوتبال و وزارت ورزش در خصوص قضيه خلعتبري اين است که مساعدت شود و فکر ميکنم انتظار بيموردي هم نيست.
منتقمي در خصوص اينکه آيا باشگاه پرسپوليس دچار مشکلات مالي است يا خير تاکيد کرد: قطعا همه باشگاهها مشکلات مالي دارند و پرسپوليس هم مثل بقيه اما تمام تلاشمان اين است اين مشکلات به پايان برسد. در اين راه درآمدهايي که از طريق حق پخش تلويزيوني و بليت فروشي ميتواند به ما برسد، اثرگذار است. البته ما هم تنگناهاي مالي خاص خودمان را داريم.
وي درباره شايعه اعتصاب بازيکنان و اعضاي تيمهاي پايه باشگاه پرسپوليس به خاطر مشکلات مالي گفت: چنين چيزي صحت ندارد و اصلا استفاده از کلمه اعتصاب درست نيست. مثل هميشه نشستي بين اعضاي کادر فني تيمهاي پايه و حميد استيلي برگزار شد که اين عزيزان جلساتي را هم با من در خصوص مسائل مختلف برگزار کردند. حالا ميخواهيد اسم اين جلسات را گردهمايي بگذاريد يا نشست اختصاصي اما تاکيد ميکنم که هيچ مشکلي وجود نداشته و فقط يک جلسه درون خانوادگي بوده است.
منبع:تسنيم