پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 115065
همايش پيشگيري از سوء مصرف مواد مخدر درفارسان برگزار شد
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 620

 

 به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، کارشناس مواد مخدر نيروي انتظامي استان دراين همايش به تاريخچه ورود موادمخدر به ايران اشاره کرد و گفت: اعتياد به مواد مخدر يکي از آسيب هاي اجتماعي است که جامعه را بويژه جوانان و نوجوانان را درمعرض تهديد قرار مي دهد.
سرگرد موسوي بابيان اينکه مواد اعتياد آور به دوصورت طبيعي و مصنوعي وجود دارد افزود: ترياک، حشيش، هروئين و قرص هاي اکس از جمله مواد اعتياد آوري هستند که بر فرد معتاد عوارض و خطرات وحشتناکي ايجاد مي کند.
وي پيشگيري را بهتر از درمان در مقابله با موادمخدر دانست و گفت: دراين راستا بايد مهارت نه گفتن را در خود و فرزندانمان بالا ببريم و مواظب باشيم تا جوانمانان در دام اين پديده خانمانسوز گرفتار نشوند.
ريس شبکه بهداشت و در مان فارسان نيز دراين همايش گفت: اعتياد به موادمخدر في ذاته خطر و تهديد بزرگ فردي ، اجتماعي و خانوادگي بشمار مي آيد.
دکتر علي اکبر نادري بااشاره به اينکه درمقابل مسئله اعتياد و معتاد راه وروش منطقي را بايد اجرا کرد گفت: نبايد معتاد را از جامعه بيگانه بدانيم و ترد کنيم زيرا که معتاد در انزوا قرار مي گيرد و بيشتر به سوي مواد مخدر روي مي آورد.
وي اظهارداشت: معتاد يک بيمار است که بايد همانند يک بيمار با آن رفتار کرد و با مشاوره و راهنمايي هاي دلسوزانه به آن کمک کرد تا ديگر به موادمخدر گرايش پيدا نکند.
وي با بيان اينکه دشمنان درتلاشند تا فکر و انديشه افراد جامعه بويژه جوانان را با روش و ابزارهاي مختلف ازجمله اعتياد به مواد مخدر تخريب و نابود کنند از مديران کلان و برنامه ريزان جامعه در کشور خواست تا صيانت و حمايت از جوانان را در دستور کار قراردهند.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html