به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، کارشناس مواد مخدر نيروي انتظامي استان دراين همايش به تاريخچه ورود موادمخدر به ايران اشاره کرد و گفت: اعتياد به مواد مخدر يکي از آسيب هاي اجتماعي است که جامعه را بويژه جوانان و نوجوانان را درمعرض تهديد قرار مي دهد.
سرگرد موسوي بابيان اينکه مواد اعتياد آور به دوصورت طبيعي و مصنوعي وجود دارد افزود: ترياک، حشيش، هروئين و قرص هاي اکس از جمله مواد اعتياد آوري هستند که بر فرد معتاد عوارض و خطرات وحشتناکي ايجاد مي کند.
وي پيشگيري را بهتر از درمان در مقابله با موادمخدر دانست و گفت: دراين راستا بايد مهارت نه گفتن را در خود و فرزندانمان بالا ببريم و مواظب باشيم تا جوانمانان در دام اين پديده خانمانسوز گرفتار نشوند.
ريس شبکه بهداشت و در مان فارسان نيز دراين همايش گفت: اعتياد به موادمخدر في ذاته خطر و تهديد بزرگ فردي ، اجتماعي و خانوادگي بشمار مي آيد.
دکتر علي اکبر نادري بااشاره به اينکه درمقابل مسئله اعتياد و معتاد راه وروش منطقي را بايد اجرا کرد گفت: نبايد معتاد را از جامعه بيگانه بدانيم و ترد کنيم زيرا که معتاد در انزوا قرار مي گيرد و بيشتر به سوي مواد مخدر روي مي آورد.
وي اظهارداشت: معتاد يک بيمار است که بايد همانند يک بيمار با آن رفتار کرد و با مشاوره و راهنمايي هاي دلسوزانه به آن کمک کرد تا ديگر به موادمخدر گرايش پيدا نکند.
وي با بيان اينکه دشمنان درتلاشند تا فکر و انديشه افراد جامعه بويژه جوانان را با روش و ابزارهاي مختلف ازجمله اعتياد به مواد مخدر تخريب و نابود کنند از مديران کلان و برنامه ريزان جامعه در کشور خواست تا صيانت و حمايت از جوانان را در دستور کار قراردهند.