به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از افکارنيوز، وزارت خزانه داري آمريکا يک بازرگان ايراني و بانکي در مالزي را به اتهام فعاليت در زمينه فروش نفت ايران در فهرست تحريم هاي خود قرار داد.
بر اساس بيانيه وزرات خزانه داري آمريکا يک بازرگان ايراني به نام بابک زنجاني از طرف دولت ايران، شبکه اي را براي انتقال نفت ايران و پول حاصل از فروش آن تشکيل داده است.
يک شرکت مستقر در سوئيس و «بانک نخست سرمايه گذاري اسلامي مالزي» با اين شبکه همکاري داشته اند که به عنوان بازوي دولت ايران و شرکت ملي نفت ايران معرفي شده است.
بر اساس بيانيه ادعايي وزارت خزانه داري آمريکا اين بازرگان ايراني به عنوان رئيس گروه سورينت، در زمينه تامين مالي و مديريت فروش نفت ايران و انجام امور مربوطه براي شرکت نفتيران مستقر در سوئيس و شرکت ملي نفت ايران فعاليت دارد. وي از طريق واحدهاي وابسته به خود در دبي و مالزي اقدام به تسهيل مبادلات نفتي ايران مي کرده است.
اين در حالي است که اين بازرگان ايراني هرگونه همکاري خود با ايران براي فروش نفت اين کشور را رد کرده است. وي در ماه دسامبر ???? نيز در فهرست تحريم هاي اتحاديه اروپا قرار گرفت.