به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار،?بهروز جلالي? روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، اظهار داشت:تخصصي شدن گردشگري در کشور و توسعه گردشگري دريايي، روستايي، ادبيات و گردشگري مرزي از برنامه هاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري طي سال جاري قرار دارد.
وي با تاکيد بر لزوم ثبت تقويم گردشگري استان هاي کشور به منظور توزيع سفرها طي ايام سال در کشور و گسترش سفرهاي برنامه ريزي شده، اضافه کرد: با ثبت اين تقويم، علاقه مندان به بخش هاي مختلف گردشگري مي توانند براي حضور در جشنواره هاي منطقه اي و محلي اقوام در نقاط مختلف کشور، برنامه ريزي کنند.
جلالي با تاکيد بر لزوم دائمي شدن ستادهاي سفره در استان هاي کشور به رياست استانداران، ادامه داد:برنامه ريزي براي توسعه گردشگري و همکاري بين بخشي در اين خصوص، بايد دائمي شود تا بتوان با تجميع افکار و اعتبارات، به اهداف مورد نظر دست يافت.
مديرکل گردشگري داخلي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور همچنين با بيان توانمندي هاي چهارمحال وبختياري در توسعه تخصصي گردشگري، گفت:اين استان با داشتن جاذبه هاي طبيعي فراوان، به مقصد جديد گردشگري طبيعي يا اکوتوريسم گردشگران داخلي و خارجي تبديل مي شود.
اين مسوول بر لزوم معرفي ناشناخته هاي گردشگري کشور به گردشگران و برنامه ريزي در راستاي بهبود خدمات به گردشگران تاکيد کرد.
به گزارش ايرنا، بر اساس آمارهاي موجود، بيش از 85 ميليون اقامت شبانه مسافران از 28 اسفندماه 91 تا 16 فروردين 1392 در کشور ثبت شد.
طي اين مدت، در بيش از دو هزار مجموعه فرهنگي کشور نظير موزه ها و محوطه هاي تاريخي، جشنواره ملي صداي بهار برگزار شد که در کنار آن، نمايشگاه هاي صنايع دستي و آداب و رسوم مردم در معرض نمايش همگان قرار گرفت.
مديرکل گردشگري داخلي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور به منظور ديدار از روند توسعه گردشگري چهارمحال و بختياري به شهرکرد سفر کرده است.