به پزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار،?حميد مهري? روز يکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا طي تعطيلات نوروزي دو هزار و 583 فقره بازرسي از مراکز عرضه، فروش و بسته بندي فراورده هاي دامي، کشتارگاه و رستوران هاي استان انجام شد.
وي ادامه داد: در ايام نوروز امسال از يکهزار و 637 مرکز عرضه و فروش فراورده هاي خام دامي دو هزار و 72 مورد بازرسي، از 18 کشتارگاه و مراکز بسته بندي فراورده هاي دامي خام 108 مورد و از 317 رستوران استان 403 مورد بازديد و بازرسي انجام شد .
وي اظهارداشت: در اين بازرسي ها از مراکز عرضه و فروش فراورده ها 1.6 تن، از کشتارگاه ها و مراکز بسته بندي 438 کيلوگرم و از رستوران ها 302 کيلوگرم فرآورده دامي غيربهداشتي ضبط شد .
مهري تصريح کرد: بازرسي اين مراکز به صورت روزانه با حضور هشت اکيپ و 24 بازرس انجام مي شد .
به گزارش ايرنا، بازرسي از مراکز عرضه و توزيع فرآورده هاي خام دامي هر ساله از 26 اسفند آغاز و تا پايان تعطيلات نوروزي ادامه دارد .