"چه کسي گزينه انتخاباتي احمدينژاد خواهد بود؟" شايد اين تنها سوالي بود که در ماه هاي اخير پاسخ دقيقي درباره آن يافت نمي شد و تمام کساني که از آنها به عنوان گزينه انتخاباتي دولت نام برده مي شدند، در پاسخ به سوال کانديداتوري شان تنها يک پاسخ واحد داشتند: «سکوت!».
_ «زنده باد بهار» آغاز فعاليت هاي انتخاباتي
اسفنديار رحيم مشايي، علي نيکزاد، ثمره هاشمي و الهام از جمله افرادي اند که در گمانهزنيهاي رسانه اي به عنوان گزينه هاي انتخاباتي دولت مطرح ميشوند، و در چند ماه اخير تنها سياست «سکوت» را در دستور کار خود قرار داده بودند که در هفته هاي اخير اين سکوت رنگ و بوي جديدي را به خود گرفته بود و اظهارنظرهاي دولتمردان آميخته با يک شعار انتخاباتي بود: «زنده باد بهار»
مطرح کردن شعار «زنده باد بهار» را مي توان آغاز فعاليت هاي انتخاباتي دولتمردان برشمرد که در هفته هاي اخير به طور مکرر آن را بر زبان جاري کردند و زمينه را براي مطرح شدن گزينه انتخاباتي خود فراهم کردند.
_ وزير احمدي نژاد براي انتخابات اعلام آمادگي کرد
چندي قبل اظهارنظري انتخاباتي غير از شعار هميشگي «بهار» از زبان يکي از گزينه هاي دولت مطرح شد که بازتاب گسترده اي در رسانه هاي داخلي داشت.
علي نيکزاد وزير پرکار دولت به عنوان اولين نامزد جدي دولت احمدي نژاد براي انتخابات رياست جمهوري يازدهم آمادگش اش را براي پيوستن به رقابت هاي انتخاباتي اعلام کرد.
نيکزاد در حاشيه جلسه کارگروه مسکن و حمل و نقل اردبيل در پاسخ به اين سئوال که در انتخابات آماده رقابت با رقبا است، اظهار داشت: در انتخابات رياست جمهوري حضور خواهم داشت.
در حالي که چندين روز از خبر انتشار کانديداتوري وزير احمدي نژاد در انتخابات 92 مي گذرد اما شاهد سکوت مقامات دولتي و همچنين عدم تکذيب از سوي آقاي وزير بوديم.
روز گذشته سايت دولتي شبکه ايران به نقل از يک منبع آگاه! خبر تکذيب کانديداتوري نيکزاد را منتشر کرد، اين در حالي است که نيکزاد در يکي ديگر از اظهارنظرهاي قبلي خود احتمال كانديداتوري خود در انتخابات رياست جمهوري را رد نکرده بود و در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه آيا نام شما به عنوان يکي از نامزدهاي احتمالي انتخابات رياست جمهوري آينده مطرح است، گفته بود: عرفا، اخلاقا، قانونا و شرعا راجع به اين موضوع اکنون نميتوان صحبت کرد.

_ نيکزاد در دولت احمدي نژاد چه نقشي داشت؟
نيکزاد دولتمردي است که سوابق حضور او در دولت نهم و دهم خلاصه ميشود. اعتماد به نفس نيکزاد در ميان دولتمردان ديگر نمونه است و البته شايد اين ويژگي در روزي تقويت شد که براي کسب راي اعتماد به مجلس رفت و با ????? راي موافق، ?? ? ? رأي ممتنع، ?? راي مخالف توانست بر کرسي وزارت راه دولت نهم تکيه بزند. او در ماه هاي گذشته در اکثر مراسمها به همراه محمود احمدي نژاد بود
سوابق اجرايي وزير احمدي نژاد را در ادامه ملاحظه مي کنيد؛
- رئيس سازمان مسکن و شهرسازي استان اردبيل
- معاون عمراني استانداري لرستان
- معاون هماهنگي امور عمراني وزارت کشور
- رئيس سازمان شهرداريها و دهياريهاي وزارت کشور
- معاون عمراني استانداري اردبيل
- مديرکل دفتر فني استانداري اردبيل
- استاندار اردبيل در دولت نهم
- عضويت در شوراي عالي مسکن در دولت نهم
- وزير کار و مسکن و شهرسازي در دولت دهم
علي نيکزاد در ابتدا تنها وزير مسکن دولت دهم بود، اما بعد از استعفاي وزير راه، صاحب وزارت اين وزارتخانه نيز شد. البته دولت تصميم گرفت که وزارت مسکن و وزارت راه و ترابري را در هم ادغام و وزارت جديدي را به نام وزارت امور زيربنايي در کابينه ايجاد کند. علي نيکزاد نيز به عنوان وزير اين وزارتخانه معرفي شد. اما نمايندگان مجلس اين تصميم را قبل از اينکه لايحه ادغام وزارت راه و مسکن به مجلس برود برخلاف قانون مي دانستند. که حواشي زيادي در آن مسئله ايجاد شد.
نيکزاد همچنين در همان برهه از زمان با برکناري وزير ارتباطات توسط احمدي نژاد تصدي آن وزارت خانه را نيز بر عهده گرفت و با سه وزارتخانه اجرايي و سنگين تنها وزير قدرتمند کابينه احمدي نژاد شد که در واقع نيمي از فعاليت هاي اجرايي دولت در زمينه اقتصاد را در گرو دستان خود داشت.
بردار کوچک نيکزاد نيز هم اکنون استاندار اردبيل است.
يکي مهمترين ويژگي هاي وزير کار احمدي نژاد گره خوردن نامش به پروژه سنگين مسکن مهر است که دولت سرمايه گذاري زيادي روي آن کرده است.