پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 114015
برنامه دولت کاهش سريع تورم است
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 660

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار،رئيس جمهور با بيان اينکه دولت برنامه هاي خوبي براي کنترل نقدينگي طراحي کرده است گفت: اگر به آذر سال 89 (زمان آغاز فاز اول هدفمندي يارانه ها) برگردم صد درصد هدفمندي يارانه ها را اجرا مي کنم.

محمود احمدي نژاد امشب در گفتگوي زنده تلويزيوني در پاسخ به سئوال مجري برنامه درباره برنامه هاي دولت براي کنترل تورم همزمان با اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه ها در صورت تصويب مجلس اظهار کرد: دولت براي کنترل نقدينگي در اجراي فاز دوم هدفمندسازي يارانه ها 2-3 برنامه خوب طراحي کرده است که بانک مرکزي چند طرح را اعلام کرده و برخي را تاکنون اعلام نکرده است.

احمدي نژاد با بيان اينکه مردم براي اجراي طرح هاي بزرگ همواره همراه دولت و کشور هستند، تصريح کرد: در حال حاضر مقداري لجام گسيختگي در باره نوسانات ارزي در کشور شاهديم و برخي از مسائل وجود دارد که اينجا جاي گفتن آن نيست اما برنامه دولت اين است که تورم به سرعت کاهش يابد.

وي در پاسخ به سئوال ديگر مجري برنامه در ارتباط با اينکه گامهاي بزرگي مثل هدفمندسازي يارانه ها در اجرا معايبش مشخص مي‌شود اگر اکنون در آذر سال 89 قرار داشتيم چه تجربياتي از امروز را به اجراي طرح اضافه و چه مسائلي از آن را حذف مي کرديد، گفت: بنده حتما تلاش مي کردم که هدفمند سازي يارانه ها را به صورت صد درصدي اجرا کنم چون حتما تاثيرپذيري بيشتري داشت و باعث کنترل قيمت ها، افزايش قيمت ارز و ... مي شد.

رئيس جمهور افزود: در اجراي فاز اول هدفمندسازي يارانه ها، ارز لنگرگاهي بود که دشمنان آن را شناسايي کردند و متاسفانه برخي هم با آنان همراهي نمودند اما مردم با دولت همراهند و حتما اين موضوع را کنترل خواهيم کرد.

احمدي نژاد در پاسخ به اين سئوال مجري برنامه  که پرسيد با توجه به اينکه دغدغه شما اشتغال است آيا از اشتغال موجود در کشور راضي هستيد عنوان کرد: امسال سال سختي براي ما بود اما مردم ما مي توانند کاري که در 5 سال قرار است انجام شود، يکساله آن را انجام دهند. اين يک سال اخير آسيب هاي زيادي را به ما وارد کرد البته نرخ بيکاري ما جهش نداشت.

وي با بيان اينکه افزايش اين ميزان نرخ بيکاري در گذشته هم اتفاق افتاده است، يادآور شد: با توجه به شرايطي که امسال داشتيم اينکه افزايش نرخ بيکاري مثل سالهاي گذشته بود که اين نشان مي دهد توليد کشور سرپاست. دولت هم به ادامه و افزايش توليد کمک مي کند. من از اينکه يک نفر هم که بيکار باشد راضي نيستم و دوست ندارم که بيکاري در کشور وجود داشته باشد.

رئيس جمهور در پاسخ اين سئوال پاسخ شما به استخدام هاي اخير دولت و ابهامات موجود آن و  1500 نفري که با اختيارات کامل قرار است توسط معاون اجرايي رئيس جمهور در نهاد رياست جمهوري استخدام شوند چيست؟ و اين استخدام ها طي چه فرايندي انجام مي شود؟ گفت: طبق قانون اساسي مسئوليت امور استخدامي و اداري کشور با رئيس جمهور است که البته در مراحل مختلف اين مسئوليت تراشيده شده است.

وي ادامه داد: در 7 سال اخير 800 هزار نفر از دولت بيرون رفته اند و شايد بيش از نيمي از 315 هزار نفري که قرار به استخدام آنها است در دستگاههاي اجرايي مشغول به کارند که تعيين وضعيت نشده اند. دولت مي خواهد اين 315 تا 320 هزار نفر را استخدام و تثبيت کند.

احمدي نژاد تاکيد کرد که اين امکان را دولت فراهم کرده است که همه بتوانند در اين مسابقه استخدامي شرکت کنند. اين موضوع هم در بودجه پيش بيني شده،امسال آن را اجرا کرده ايم و سال آينده هم اجرا خواهيم کرد. با توجه به توسعه تقسيمات کشوري اضافه شدن دانشگاهها، مدارس و تخت هاي بيمارستاني نياز به افزايش نيرو در کشور داريم.

وي اضافه کرد: البته اين موضوع منافاتي با اصل 44 قانون اساسي ندارد چرا که دولت در اجراي اصل 44 در حال واگذار تصدي هاي دولتي و کوچک کردن دولت است.

رئيس جمهور توضيح داد: در استخدام نهاد رياست جمهوري اختيار با شخص رئيس جمهور است و نيازي هم به مصوبه نبود اما مصوبه که آمد گفتند براي همين موضوع هم بايد مسابقه برگزار شود.  اگر 1500 نفر را رئيس جمهور مستقيما بدون برگزاري آزمون استخدام مي کرد اين اصل قانون بود.

احمدي نژاد خاطرنشان کرد: در امتحانات هم تاکيد کرده ام که بايد برگزاري امتحان عادلانه باشد و هر استان هم آزمون خودش را برگزار کند. به گزينش هم سفارش کرده ام بي جهت به جوانان گير ندهند چون همه  جوانان ما شايسته اند و اگر کسي ضعفي دارد بايد تذکر بدهيم نه اينکه او را از خدمت محروم کنيم. کار در اجراي استخدام ها شفاف است.

وي در پاسخ به سئوال درباره مشکلات مسکن مهر به ويژه در سالهاي اخير و پرداخت هايي نظير 45 ميليون تومان و بالاتر و اينکه برنامه دولت در سال 92 براي طرح مسکن مهر چيست؟ خاطرنشان کرد:  وقتي سطح عمومي قيمت ها بالا مي رود در مسکن هم تاثير مي گذارد البته تعداد زيادي از مردم با همان پرداخت هاي اوليه صاحب خانه شده اند.

رئيس جمهور اظهار کرد: راهکار ما براي رفع مشکلات موجود افزايش سقف وام است که بعضا در برخي جاهها تا 20 و در برخي نقاط تا 30 ميليون تومان افزايش يافته است. بخشي از راهکار دولت انجام کمک هايي به صورت قرض الحسنه و ... است و بخشي ديگر هم مديريت کردن شرايط براي بالا نرفتن قيمت ها است.

احمدي نژاد  با بيان اينکه قيمت هايي نظير پرداخت مابه التفاوت 45 ميليون توماني مربوط به مسکن مهر نيست و به مسکن ملکي مربوط مي شود تصريح کرد: يک فاز جديدي از طرح تهيه مسکن براي کساني که درآمد بالاتري دارند گذاشته شده که اضافه قيمت زير بناي بيشتر و  ملکي بودن آپارتمان به آن اضافه مي شود.

وي افزود: اجراي طرح مسکن ملکي براي کساني است که توانايي شان براي خريد بين قيمت مسکن مهر و قيمت هاي 4-5 ميليوني مسکن در تهران است البته اين طرح در تهران هم در حال انجام است چرا که کساني هستند که نمي توانند براي زندگي کردن به پرند بروند يا به لحاظ اجتماعي بايد در تهران باشند. اين طرح ها در حال انجام است و به زودي انجام خواهند شد.

رئيس جمهور در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه افزايش نقدينگي و جهت جريان نقدينگي به سمت مسکن آمده و قيمت ها بالا رفته است، گفت: بخشي از قيمت ها شديد شده و اين جنگ رواني است بخش عمده دشمن در جهت ايجاد جنگ رواني و برخي از افراد داخلي نيز افتادند در جنگ رواني چرا بايد قيمت مسکن بالا برود در حاليکه در کشور ما تعداد مسکن از خانواده ها بيشتر است.

وي با اشاره به اينکه قيمت مسکن کاذب است، خاطر نشان کرد: من مطمئنم قيمت مسکن خواهد شکست، همانطور که در سال هاي قبل نيز اين اتفاق افتاد. البته معامله خيلي کم است و رکود در معامله وجود دارد ولي در ساخت مسکن رکود نيست.

احمدي نژاد در مورد وضعيت اقتصادي امسال و پرداخت عيدانه به مردم تصريح کرد: من اين مبلغ را جبراني مي گويم و آن را بيشتر از عيدانه مي پسندم. ما در قديم عيدي داشتيم و عيدانه لغت جديدي است. امسال بخش وسيعي از مردم تحت فشار هستند و دولت بايد بخشي از اين مساله را جبران مي کرد و قدرت خريد مردم را افزايش مي داد. در ضمن نوسانات ارز نيز فشار آورد و بايد جبران مي کرديم.

وي با اشاره به اينکه نظر دولت اين بود که اين فشارها را از طريق هدفمندي جبران کنيم، گفت: در اين زمينه جلساتي را نيز داشتيم که مقام معظم رهبري اعلام کردند بايد مشکلات رفع شود که در نهايت دو روش بود يکي اينکه از درون اقتصاد برداريم و ديگري پول از بالا ببريم و پرداخت کنيم ما ترجيح مي داديم همين اولي اتفاق بيفتد و فکر مي کرديم اين تبعات منفي کمتري دارد، مسائلي هست که اعلام نکرديم و بانک مرکزي آنها را اعلام خواهد کرد.

رئيس قوه مجريه با بيان اينکه مبلغ 85 هزار تومان براي هر نفر در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: ساعت يک ربع به 9 شب براي عموم مردم نفري 85 هزار تومان و براي نهادهاي حمايتي نفري 100 هزار تومان پرداخت شد که بالاخره مي شود با آن آجيلي، خوراکي، سبزي پلويي تهيه کرد و علاوه بر اين يارانه هاي اسفند هم آخر ماه به حساب مردم واريز خواهد شد که اين يک مقدار در شب عيد کمکي است براي مردم.

وي با اشاره به احتکار عده اي و سوءاستفاده برخي افراد از شرايط موجود خاطر نشان کرد: عده اي احتکار يا از شرايط موجود سوءاستفاده مي کنند ولي در بعضي از کشورها وقتي چنين اتفاقي مي افتد مردم با هم تصميم مي گيرند که آن کالا را نخرند. در آلمان هم مردم در مورد کالايي اين کار را کرده اند. اين روش خوبي است بايد حلقه ها و کنترل ها را بيشتر کنيم. من از مردم و همکاران خود که در شرايط سخت کمک کرده اند، تشکر مي کنم.

احمدي نژاد ادامه داد: هر چند نمي شود همه مسائل را بيان کرد ولي ما دو سه جمله با مردم بيان مي‌کنيم. ما خادمين ملت هستيم و همگي يک ملتيم و هنگامي که يک حادثه پيش مي آيد، تمام مي‌شود و اين مشکلات نيز سپري خواهد شد بايد بدانيم بهترين زندگي، زندگي کردن با ديگران و براي ديگران است. همه بايد با هم باشيم و اين نمي شود که مثلا من يک مقدار بيشتر مصرف کنم و در اين صورت به يک هموطن ديگر کمتر برسد و اين کار درستي نيست.

وي با اشاره به اينکه عيد نوروز آغاز بهار است، تصريح کرد: عيد نوروز بسيار زيبا، پرادعا و پرمعنا است و امروز در جهان مورد استقبال همه واقع شده است و اکنون شرايط طوري شده که بعضي بستگان درجه يک نمي توانند در طول سال همديگر را ببينند و نبايد طوري شود که مردم معذور بشوند. همه بايد کمک کنيم و به طور قطع از اين شرايط عبور خواهيم کرد.

رئيس جمهور با اشاره به اينکه بنيان هاي اقتصاد کشور ما قوي است، ادامه داد: دشمن با تمام توان آمده، دولت آمريکا با تمام انرژي خود هر کشوري که بخواهد با ما رابطه بگيرد را تحت فشار قرار مي دهد تا رابطه را قطع کند و ما از اين شرايط عبور خواهيم کرد و عبور از اين شرايط باعث خواهد شد ظرف چند سال به قدرت چهارم يا پنجم دنيا تبديل شويم.

وي با اشاره به اينکه وضعيت کنوني يک نبرد است، گفت: اقتصاد اول با اقتصاد هفدهم مي خواهد مبارزه کند و من در اينجا مي گويم با اتکا به توان مردم، قدرت، ايمان و انديشه هاي مردم  از اين شرايط عبور خواهيم کرد.

احمدي نژاد خاطر نشان کرد: دشمن در حالي که فکر مي کرد با همان شوک اول اقتصاد ما فرو خواهد پاشيد، که اين اتفاق رخ نداد و با کمک مردم از اين وضعيت عبور خواهيم کرد. همانطور که در بسياري از کشورها گروه هاي مردمي هستند که اقتصاد را اداره مي کنند من نيز باور نمي کنم يک ايراني به مردمش اجحاف کند و نمي خواهم باور کنم. حالا دشمن يک فشاري آورده و يکسري مي خواهند سوءاستفاده کنند. اين افراد چطور ايراني هستند اينها حتما عاقبت خوبي نخواهند داشت و اين روش خوبي نيست که از شرايط سختي سوءاستفاده کنند. ارزان بخرند و تمام موجودي ها را تخليه کنند و سپس آن را با رقم گرانتر بفروشند و اين سود نيست اين يک سم است.

وي با اشاره به کسانيکه کالاهاي مردم را احتکار مي کنند، تصريح کرد: يک مقدار کمتر فشار به بازار بياوريد اگر يک کالايي خوراکي است با هم مي خوريم و اگر کم باشد باهم تقسيم مي کنيم و کمک کنيد به تعديل مديريت تا دولت بتواند برنامه هاي خود را براي عبور بهتر انجام دهد.

رئيس جمهور در پاسخ به سوالي درباره افزايش قيمت خودرو و همچنين تناقضات موجود بين اعلام مواضع خودروسازان ، سازمان حمايت و شوراي رقابت بيان کرد: در اين مورد حق با شوراي رقابت است و من با هيچ کسي بر روي قيمت خودرو تفاهم نکرده ام. خودروسازان آمدند دولت و ما در مورد منابع لازم بحث و در اين زمينه به آنها کمک کرديم و شش ماه پيش در مورد اين مساله تصميم گرفته شد که بر اساس ارز مبادله اي قيمت گذاري کنند.

احمدي نژاد در مورد خودروسازان گفت: آنها نيز بايد همانند بقيه رفتار نکنند و از فضا درست استفاده کنند و اين بد است که ما بخواهيم وارد شويم و نبايد کارخانجات داخلي به مردم اجحاف کنند. چطور ممکن است پرايد را 20 يا 18 ميليون بگويند و بعد اظهار کنند که ضرر مي کنيم . پرايدي که 8 يا 8.5 ميليون.

وي در پاسخ به سئوال مجري که پرسيد پس به گفته شما مصوبه سازمان حمايت مبني بر اينکه قيمت خودرو 95 درصد قيما بازار شود ملغي مي شود  با اشاره به اينکه من اين چيزها را متوجه نمي شوم ادامه داد: خودروسازان موظفند قيمت را به حالت واقعي بياورند و ما از آنها حمايت کرده ايم. دولت در مقابل واردات خودرو 90 درصد عوارض مي گيردکه از وقتي که قيمت ارز بالا رفت عوارض را 45 درصد کرده ايم. اگر قرار باشد خودرويي با قيمت بالاتر از مشابه خارجي به فروش برسد اين خيلي بد است و اين روش ، روش خوبي نخواهد بود.

رئيس جمهور با اشاره اينکه به صنعت خودروسازي ظرفيت توليد 2 ميليون خودرو را دارد تصريح کرد: خودروسازان بايد از ظرفيت توليد استفاده کنند. آنها هم منابع دارند هم پولدارند و هم سهام دارند پس توليد را بالا ببرند و با قيمت واقعي به مردم عرضه کنند. اينها مردم خودمان هستند ما مي خواهيم از توليد خودمان حمايت کنيم نبايد اين حس در آنها بوجود بيايد که مي توانند از حمايت دولت سوءاستفاده کنند. بالاخره هر چيزي قيمتي دارد. کيلويي چند بالاخره! البته کيفيت و نيروي متخصص خوبي داريم اميدواريم مديران بخش خودرو خود را از مردم بدانند و اين روند را اصلا ح کنند.(فردا)

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html