پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 112844
ناگفته‌هاي خواندني ضريح جديد امام حسين
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 884

فارس : ضرح جديد امام حسين(ع) در حالي وارد تهران شده است که قريب به 5 سال (از خرداد سال 87 تا مهر 91) از آغاز ساخت آن مي‌گذرد.
 
اين ضريح که بند بند آن با شور، شعور و عشق ساخته شده است، مراحل ساخت خود را در نمازخانه مدرسه معصوميه قم با استقبال گرم طلاب و علما آغاز کرد و طلاب حوزه علميه نزديک 5 سال از اين ضريح ميزياني کردند و با وجود سختي‌ها و مشکلات راه را براي بازديد عموم فراهم ساختند.
 
تمام اين 5 سال طراح، قلم‌زن، خطاط، تراشکار، زرگر، خدمتگزار، نگهبان و حتي انتظامات، هر کسي در فضاهاي متفاوت بهره‌هاي خاص خودش را از سيد و سالار شهيدان گرفت.
 
ضريح جديد امام حسين(ع) تا اول صفر مهمان ايراني‌ها خواهد بود و با شروع ماه صفر به جايگاه اصلي خود در کربلاي معلي منتقل مي‌شود و با شروع ماه ربيع‌الاول در جاي خود مستقر مي‌شود.
 
بي‌ترديد اين ضريح در هنگام عبور از شهرها چنان شور حسيني ايجاد خواهد کرد که هيچ کار فرهنگي ديگر به پاي آن نخواهد رسيد.
 
 
مقام معظم رهبري هم درباره ساخت ضريح حسيني فرمودند: «ان شاء الله اين کار شيرين و زيبا را به انجام برسانيد و با شکوه انتقال دهيد» و اين آغاز راه براي شکوه انتقال آن به ارض کرب و بلاست.
 
مردم قم که 5 سال مهمان ضريح مولا و مقتداي خود بودند، هنگام وداع با ضريح آن هم در زير باران شديد نمي‌توانستند دل از ضريح حسين(ع) برکنند و از 8 صبح تا 17 بعد از ظهر با قطرات اشک ضريح امام حسين(ع) را بدرقه کردند.
 

ضريح با نام کاروان «سفينة النجاة» راهي تهران مي‌شود، با ورود ضريح جديد به حرم امام خميني(ره) مسئولان که حتي در مخيله‌ خود چنين استقبالي را تصور نمي‌کردند،‌ مات و مبهوت محبت و ارادت مردم تهران نسبت به ضريحي شدند که مردم آن را متعلق به حسين فاطمه مي‌دانند.
 
اين شور و شوق مردم و ابراز محبت خالصانه آن‌ها موجب خوف مسئولان براي تأمين جان مردم شد، به طوري که منجر به لغو برنامه ميدان امام حسين(ع) تهران شود.
 
اما بشنويد از چگونگي برخي از نذورات مردم براي ساخت اين ضريح، «محمود پارچه‌باف» مدير پروژه ساخت ضريح امام حسين(ع) به نمونه‌هايي از هزاران نمونه ارادت مردم به ضريح جديد امام حسين(ع) اشاره مي‌کند و به خبرنگار «تکيه خبر» خبرگزاري فارس مي‌گويد:
 
 
 
*ندايي که يک تهراني را به کارگاه ضريح جديد امام حسين(ع) مي‌کشاند
 
يک خانم تهراني در خواب مي‌بيند که در مکاني ضريح امام حسين(ع) ساخته مي‌شود -او بي‌خبر از ساخت ضريح بود- و کسي به او مي‌گويد: نمي‌خواهيد در اين کار شراکت کنيد و شريک شويد، از خواب بلند مي‌شود و براي شوهرش تعريف مي‌کند، همسرش به او مي‌گويد لابد کار خوبي انجام داده است.
 
يک هفته از آن موضوع مي‌گذرد تا اينکه شبکه دو سيما گزارشي از روند ميزان کار ساخت ضريح امام حسين(ع) را پخش مي‌کند، خانم در آشپزخانه بوده، همسرش به محض اينکه چنين گزارش را مي‌بيند، مي‌گويد: خانم آن خوابي که ديديد، تعبير شد.
 
وقتي به تصاوير نگاه مي‌کند مي‌بيند دقيقاً همان چيزي است که در خواب ديده است، وقتي به ما زنگ زد، از شدت گريه نمي‌توانست کنترل کند، بلافاصله با همسرش به قم آمد و النگوها و همه زيور آلات خودش را تقديم کرد و از ما قول گرفت که مستقيماً در ساخت ضريح استفاده شود که چنين هم شد.
 
*ماجراي دستفروش و بيمه‌نامه حسين(ع)
 
پارچه باف ماجراي ديگري را درباره دستفروشي به نام «مش قاسم» تعريف مي‌کند و مي‌گويد: يک روز در قم يک دستفروش به نام «مش قاسم» با يک پرايد تصادف مي‌کند، به طوري‌که به هوا پرت مي‌شود و بعد به شدت پخش بر زمين مي‌شود، افرادي که اين صحنه را مشاهده مي‌کنند به گمان اينکه فرد مرده است به سمت او مي‌روند، اما در کمال تعجب مي‌بينند «مشهدي قاسم» سالم است و زخمي بر نداشته است، در‌حالي که شيشه پرايد خرد شده بود.
 
وقتي «مش قاسم» حيرت حضار را مي‌بيند، برگه‌اي را نشان مي‌دهد و مي‌گويد: «من بيمه امام حسين(ع) هستم و اين بيمه‌نامه‌ام هست، ديروز مبلغي براي کمک به ساخت ضريح جديد سيدالشهدا دادم، من بيمه آقام هستم!».
 
 
 
حرم امام خميني(ره) در تهران، امروز آخرين ساعات پذيرايي از ضريح حسيني را پشت سر مي‌گذارد و مردم براي بازديد از اين ضريح به استقبالش مي‌شتابند.
 
با توجه به شور و شوق مردم، شايسته است در صورت امکان مسئولان براي انتقال اين ضريح به کربلا تعجيل نکنند و زمان بيشتري براي بازديد علاقه‌مندان و عاشقان ثارالله فراهم کنند.

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html