کد مطلب: 112476
استفاده از بمب اتم سقوط به دايره حيوانيت
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 856
به گزارش روزشنبه جام جم آنلاين به نقل ازپايگاه اطلاعرساني رياستجمهوري،محمود احمدينژاد با بيان اينكه، بهتر است به جاي اصطلاح توليد علم كه ذهن را به سمت اقتصاد و فرهنگ سرمايهداري سوق ميدهد از اصطلاح دريافت علمي يا نيل به مراتب بالاتر علمي استفاده شود، گفت: علم مفهومي است كه در جهان هستي و نهاد تك تك انسانها وجود دارد و فقط بايد آن را كشف كرد و نسبت به آن معرفت حاصل نمود.
وي با بيان اينكه امروز علوم انساني تعريف رايجي دارد و به آن دسته از علومي اطلاق ميشود كه رفتار انسان و جامعه انساني را پيشبيني و مديريت ميكند، افزود: شايد بهتر اين باشد كه علوم انساني را در دايرهاي تعريف كنيم كه ناظر بر حركت كمالي انسان براي نيل به قلههاي تعالي باشد اگر نه، طبيعتاً همه علوم موجود در عالم مختص انسان بوده و علم در زندگي ساير موجودات مفهوم و تأثيري ندارد.
احمدينژاد با بيان اينكه انسان مهمترين مخلوق هستي بوده و همه خلقت به واسطه انسان مفهوم مييابد، اظهار داشت: خداوند انسان را در بالاترين مرتبه خلق كرده به اين معنا كه بالاترين ظرف كمال را در وجود او قرار داده و انسان ميتواند، تجلي همه اسماء و صفات الهي در عالم شود.
رييسجمهور تصريح كرد: خداوند انسان را از خاك آفريد و به او مأموريت داده تا با تلاش خود و كمك خدا از اسارت نبات، جماد و حيوانيت رها شده و استعدادهاي الهي و خدايي شدن خود را به فعليت برساند.
وي با اشاره به اينكه عبور از مرحله جماد و نبات آسان است، اما عبور از مرحله حيوانيت به دايره انسانيت سختترين مرحله كمال انسان است، خاطر نشان كرد: همه گرايشات حيواني در كنار گرايشات تعالي طلبانه و خداجويانه در وجود انسان به وديعه نهاده شده است و اين انسان است كه بايد خود را از گرايشات و تمايلات شخصي، منيتها و هويتهاي جعلي كه جزء خصوصيات حيواني است، رها كرده و متعالي شود.
رييسجمهور با بيان اينكه انسان هم ميتواند به مرتبه بالاتر از ملكوتيان، كمال يافته و هم ميتواند به جايگاهي پايينتر از دايره حيوانيت سقوط كند، گفت: آن انساني كه با استفاده از بمب اتم صدها هزار انسان را ميكشد و براي نسلهاي متوالي مشكل ايجاد ميكند و اگر بتواند ميليونها انسان را براي دستيافتن به اغراض خودخواهانهاش به كشتن ميدهد، از هر حيواني پستتر است.
احمدينژاد با تأكيد بر اينكه علم انساني حقيقي، آن علمي است كه دست انسان را گرفته و راه كمال او را تا خدا نشان دهد، افزود: هر علمي اين چنين باشد علم انساني است و به اين ترتيب هر علمي كه راه كمال انسان را بگشايد انساني، اسلامي، الهي و ديني است.
وي با طرح اين سوال كه معيار تشخيص علوم انساني از غيرانساني كدام است؟ اظهار داشت: انسان آفريده شده است تا از خاك به خدا برسد و معيار تشخيص علوم انساني و غيرانساني آن است كه معيار رسيدن به خدا چيست و چگونه ميتوان مقصود از خلقت انسان را محقق كرد؟
احمدينژاد ادامه داد: انسان بايد ابتدا خدا را بشناسد بعد خودش را و بعد نسبت به حقيقت خود شناخت پيدا كند و آنگاه كه خدا به عنوان مقصد و انسان به عنوان مبدأ حركت شناخته شد، بايد«راه» شناخته شود.
رييسجمهور با بيان اينكه مقصد رسيدن به جوار رحمت الهي است، تصريح كرد: خداوند بر انسانها، محاط است و انسان اشرافي بر خدا ندارد تا بتواند او را بشناسد لذا بايد خداوند را از روي نشانههاي او شناخت و در اين مسير همه عالم و همه مخلوقات، نشانههاي خدا هستند.
وي خاطر نشان كرد: درست است كه همه عالم تجلي خداوند است، اما انسان براي هدايت بايد به دنبال نشانهاي بگردد كه كاملترين تجلي خدا بوده و بهترين تجلي خدا را به او عرضه كند؛ خدا را بايد در تجلي كامل او كه در دسترس ما قرار گرفته، بشناسيم و بزرگترين آيه الهي و نشانه خالق و برترين تجلي خدا، انسان كامل است كه تمام اسماء و صفات خدا در او به بهترين و كاملترين شكل متجلي شده است.
رييسجمهور با اشاره به اينكه خداوند در هر عصري انساني كامل در دسترس بشريت قرار داده است، گفت: اگر خداوند انسان كامل را در دسترس انسانها قرار نداده باشد، نميتواند از آنها بازخواست كند، چرا كه انسان براي شناخت خدا، نيازمند انسان كامل است.
دكتر احمدينژاد اضافه كرد: انسان پس از شناخت بالاترين تجلي خدا در انسان كامل، بايد حقيقت انساني خود را نيز در وجود انسان كامل ببيند و خود را با او بشناسد.
وي اظهار داشت: هر فرد كامل هم قله است، هم راه و هم راهنما و علوم انساني حقيقي، علومي هستند كه انسان را به فهم، شناخت و همراهي انسان كامل نزديك كنند و هر علمي غير از اين جهل است.
دكتر احمدينژاد شرط تبعيت انسانها از علوم حقيقي و هدايت شدن و يا نشدن آنها را در نيات و اغراض آنها دانست و اينكه به دنبال چه اهدافي باشند و تصريح كرد: هركس بايد تحولات دروني و روحي خود را به صورت دائمي رصد كرده و خود را بسنجد كه آيا هر روز كه ميگذرد به انسان كامل نزديك شده يا از او دورتر ميشود؟
رييسجمهور خاطر نشان كرد: انسان براي كمال، نيازمند عشق، معرفت و محبت است و انسان كامل كه خود سرشار از اين حقايق است، بهتر از هر كسي ميتواند، ديگران را هدايت كرده و اين حقايق را در ظرف وجودي افراد جاري كند.
دكتر احمدينژاد با اشاره به اينكه در طول تاريخ كارهاي علمي زيادي صورت گرفته و تلاشها و مجاهدتهاي زيادي بويژه از سوي پيامبران صورت گرفته تا انديشهها و دلهاي افراد به انسان كامل نزديك شود، گفت: بزرگترين موفقيت شيطان در طول تاريخ اين بوده كه عليرغم همه مجاهدتها، توانسته يك غفلت تاريخي را از انسان كامل، به بشريت تحميل كنند