کد مطلب: 112464
هيئت پارلماني اروپا يکشنبه به تهران مي‌آيد
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 887

به گزارش پايگاه خبري پيرغار به نقل از فارس: 15 عضو پارلمان اروپا روز يکشنبه 7 آبان وارد تهران مي‌شوند و گفته مي‌شود که رياست اين هيئت به عهده خانم تاريا کورنبرگ رئيس گروه ايرانيان و اروپا در پارلمان اروپا خواهد بود.
 
قرار است اين هيئت سحرگاه روز يکشنبه وارد تهران شود؛ هيئت پارلماني اتحاديه اروپا بعد از ورود به فرودگاه امام خميني (ره) برنامه‌هاي کاري خود در تهران را آغاز مي‌کند.
 
زمان پيشنهادي که پارلمان اروپا براي سفر به تهران داده 27 اکتبر تا 2 نوامبر است.
 
قرار است اين هيئت در مدت اقامت‌شان در تهران با مقامات سياسي و پارلماني کشورمان ديدار و گفتگو کنند.
 
همچنين گفته مي‌شود که همزمان با ورود هيئت پارلماني اتحاديه اروپا هيئتي از کشور آلمان نيز به تهران مي‌آيند.
 
اروپا به دنبال پلي براي ارتباط
 
روزنامه آمريکايي واشنگتن‌تايمز در گزارشي درباره اين سفر نوشت: در حاليکه اتحاديه اروپايي در تلاش براي افزايش تحريم‌ها عليه برنامه هسته‌اي ايران است، گروهي از اعضاي پارلمان اروپا در نظر دارند هفته آينده به منظور ايجاد رابطه به تهران سفر کرده و با اعضاي مجلس ايران ديدار کنند.
 
بنا به نوشته اين روزنامه آمريکايي، «استروآن استيونسون» يک محافظه‌کار اسکاتلندي و رئيس انجمن پارلماني دوستان ايران آزاد و از مخالفان سفر اين هيئت به ايران است، مي‌گويد که آخرين باري که يک هيئت دوستي از پارلمان اروپايي از ايران ديدار کرد، سال 2007 بود.
 
«آليو ويدال کوآدراس» معاون رئيس پارلمان اروپا که از مخالفان سفر اين هيئت به ايران است، مي‌گويد که سفر اين هيئت به ايران نمايانگر پيام‌ها متناقضي است زيرا اتحاديه اروپا تحريم‌هاي شديدتري را هفته گذشته به ايران تحميل کرد.
 
وي تأکيد کرد که اين سفر به مقامات ايران اعتباربخشي مي‌کند اما کرونبرگ در ماه ژوئيه سال جاري ميلادي اعلام کرد که قانونگذاران اروپا سفري به ايران ترتيب داده‌اند تا با گروه دوستي پارلمان ايران ديدار کنند و تأکيد کرد: اين سفر اولين فرصت گفت‌وگو بين دو هيأت را پس از 3 سال به وجود مي‌آورد و مي‌توان از آن به عنوان يک اقدام در جهت ايجاد رابطه ياد کرد.
 
سايت خبري «آنلاين اوپنيون» هم پيش از اين نوشته بود: اين هيئت که ماموريت خود از سفر به ايران را «تمرين ساخت پلي» براي ارتباط با ايران ناميده، قرار است از 27 اکتبر سال جاري (6 آبان) به مدت يک هفته به ايران سفر کند.
 
جمهوري اسلامي ايران پيش از اين تاکيد کرده بود که چند کشور اروپايي کل دنيا محسوب نمي شوند و با اين نگاه به گسترش ارتباط با ديگر کشورهاي دنيا پرداخته است اما اکنون به نظر مي رسد در همان چند کشور اروپايي هم اختلاف نظر و تشتت فراواني درباره ايران وجود دارد.
 
گفتني است اين هيئت 8 آبان ماه ميهمان سفارت قبرس در ايران خواهد بود که روز ملي خود را جشن مي‌گيرد. قبرس رياست دوره‌اي اتحاديه اروپا را بر عهده دارد.

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html