کد مطلب: 112347
رقيب انتخاباتي را«شيطان»محسوب نکنيد/ مشارکت‌ گسترده، مصلحت‌ انقلاب، پرهيز از جنجال؛سه‌ مسئله‌ مهم انتخابات آينده
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 835

به گزارش باشگاه خبري پيرغار به نقل از سرويس سياسي «فردا»: رهبر معظم انقلاب اسلامي در ششمين روز از سفر به استان خراسان شمالي،   در جمع هزاران نفر از بسيجيان استان، تأکيد کردند: بسيج، کليدي طلايي و هديه خداوند به ملت ايران است و همچنانکه تاکنون گره هاي فراواني را باز کرده، در آينده نيز پيش برنده مسائل مهم و مورد نياز کشور و جامعه خواهد بود.
حضرت آيت الله خامنه اي، "بسيج" را از جمله تجربه هاي موفق و مهم نظام بر شمردند و با اشاره به ضرورت مطالعه و تعمق مستمر در ويژگي هاي اين تجربه ي درس آموز افزودند: بسيج، پديده بي نظيري است که در يک معنا، قبل از پيروزي انقلاب، در حضور ايثارگرانه مردم و "حرکت عظيم، انقلابي و بسيجي ملت" متجلي شد و نهضت اسلامي را به پيروزي رساند.
ايشان، بسيج را در معناي رايج آن، همزاد انقلاب خواندند و افزودند: البته در دو انقلاب بزرگ ديگرِ چند قرن اخير، يعني انقلاب فرانسه و انقلاب اکتبر شوروي سابق نيز مردم حضور انبوه داشتند اما بسيج ملت ايران داراي خصوصيات منحصر بفردي بوده است.
رهبر انقلاب حرکت سازمان يافته را از جمله اين خصوصيات دانستند و خاطر نشان کردند: "سازماندهي" بسيج کمک کرد که اين حرکت عظيم مردمي راه را گم نکند و از انحراف و کج روي مصون بماند.
ايشان "ايمان و عمل بر اساس تکليف" را از ديگر خصوصيات مهم بسيج برشمردند و خاطرنشان کردند: حضور مردم در انقلاب هاي ديگر، عمدتا متکي بر احساسات بود و به همين علت در بسيار از مسائل به خطا و تقابل کشيده شد اما ايمان عميق بسيج، باعث شد اين "حرکتِ توده ايِ سازمان يافته" ضمن برخورداري از احساسات بشري، در صراط مستقيم حق حرکت کند.
رهبر انقلاب حضور همه قشرهاي مردم در بسيج را ديگر خصوصيت بارز و منحصر بفرد اين حرکت خواندند.
ايشان خاطر نشان کردند: شهري و روستايي، نوجوان و پيرمرد، زن و مرد، تحصيلکرده و غير تحصيلکرده، استاد، دانشجو، نويسنده، شاعر، متخصص، کارگر، صنعتگر، پزشک، مخترع و همه و همه قشرهاي مردم در اين مجموعه عظيم، شگفت آور و پر رمز و راز حضوري موثر دارند.
"پا به رکاب بودن" ، سومين خصوصيتي بود که رهبر براي بسيج برشمردند.
ايشان به استناد حضور بسيج در همه صحنه هاي سي و سه سال افزودند: با گذشت زمان، بر چهره نسل اول بسيجيان، گَرد پيري نشسته است اما پديده استثنايي بسيج به برکت حضور پي در پي نسل هاي نوظهور، همچنان جوان و پر نشاط و کارگشا به حيات طيبه خود ادامه ميدهد.
حضرت آيت الله خامنه اي براي تبيين بهتر اهميت بسيج در سرنوشت کشور و ملت، همه را به تأمل و تدبر در اين واقعيت دعوت کردند که چرا کساني که حرف و عملشان بر اساس راديو رژيم صهيونيستي تنظيم ميشود در درجه اول عليه بسيج شعار ميدهند؟
ايشان خاطر نشان کردند: کساني که آينده موفق و سرافراز اين ملت و جمهوري اسلامي را برنمي تابند تلاش ميکنند کليد طلايي دستيابي به اين آينده روشن يعني "بسيج" ، را در چشم ملت کوچک کنند اما به برکت فهم و هوشياري مردم، موفق نخواهند شد.
رهبر انقلاب مطالعه در خصوصيات بسيج و تلاش براي تبديل اين ويژگي ها به فکر و فرهنگ جامعه را ضروري دانستند و در عين حال خطاب به بسيجيان خاطر نشان کردند: حضور در بسيج افتخار است اما به شرط اينکه صلاحيتهاي حضور در بسيج، حفظ و تقويت شود.
ايشان خودسازي مستمر را از جمله نيازهاي يک بسيجي برشمردند و افزودند: تقوا، دوري از گناه و توجه و تضرع به درگاه احديت، از جمله ويژگي هاي ضروري بسيجيان است که باعث ارتقاء تواناييهاي روحي، "نورانيت درون و برون"، افزايش صبر و استقامت و شکوفايي "ابتکار و جوشش دروني" ميشود.
حضرت آيت الله خامنه اي ايثار و از خود گذشتگي را ويژگي ديگري خواندند که بسيجيان بايد آن را در خود تقويت کنند.
رهبر انقلاب همچنين بصيرت را خصوصيت بسيار مهم و ضروري برشمردند که بسيجيان و همه مردم به آن نيازمندند.
ايشان بصيرت را "تشخيص خط و نقطه درگيري با دشمن" دانستند و تأکيد کردند: برخي، نقطه درگيري با دشمن را اشتباه ميگيرند و توپخانه خود را به سمت آن نقطه بکار مي اندازند در حاليکه دوست در آنجا قرار دارد نه دشمن.
رهبر انقلاب از همين زاويه وارد بحث انتخابات شدند و در انتقاد از برخي رفتارها و گفتارها افزودند: برخي رقيب انتخاباتي خود را شيطان اکبر به حساب مي آورند در حاليکه شيطان اکبر، امريکا و صهيونيزم است نه رقيب جناحي و انتخاباتي.
ايشان افزودند: در حاليکه عناصر انتخاباتي، ادعاي اسلام ميکنند و در خدمت اسلام و انقلابند برخي طرفداران آنها چرا و به چه مناسبت، طرف مقابل را شيطان ميدانند؟
حضرت آيت الله خامنه اي با تأکيد مجدد بر ضرورت تشخيص صحيح "خط و نقطه درگيري با دشمن" افزودند: البته گاهي ممکن است يک فرد در لباس خودي باشد اما حرف هاي دشمن را تکرار کند، اين فرد را بايد نصيحت کرد و اگر نصيحت موثر واقع نشد بايد با او حد و مرز و خط فاصل تعريف کرد.
ايشان خطاب به اينگونه افراد خاطر نشان کردند: شما که با همان نگاه و احساسات رژيم صهيونيستي ولو با ادبيات ديگر جلوي جمهوري اسلامي مي ايستيد و با همان منطق امريکا با نظام اسلامي عمل مي کنيد پس چه فرقي با رژيم صهيونيستي و امريکا داريد؟
رهبر انقلاب با انتقاد از افراط و تفريط در تشخيص دوست و دشمن گفتند: عده اي از اين طرف مي افتند و با دشمن هم، معامله دوست مي کنند و عده اي ديگر از آن طرف مي افتند و با اندک اختلافي، دوست را دشمن تصور مي کنند.
حضرت آيت الله خامنه اي در همين زمينه افزودند: البته ممکن است اختلافات، عميق و بزرگ هم باشد اما در هيچ حال نبايد دوست را به جاي دشمن گرفت.
ايشان در بخش پاياني سخنانشان با اشاره به انتخابات سال آينده، چند مسئله مهم را در باب انتخابات بيان کردند.
رهبر انقلاب با رد کامل ورود زود هنگام برخي به عرصه انتخابات تأکيد کردند: انتخابات نزديک نيست ولي برخي از همين حالا وارد اين عرصه مي شوند که اصلا اين مسئله را تأييد نمي کنم زيرا هر چيز بايد در جاي خود و وقت خود انجام شود.
حضرت آيت الله خامنه اي سه نکته را بعنوان نظر، فکر و آرزوي خود در انتخابات بيان کردند: نکته اول مشارکت عظيم مردم در انتخابات.
ايشان در اين زمينه تأکيد کردند: شرکت عظيم مردم در انتخابات مصون کننده است و از هم اکنون تمام تلاش دست اندرکاران بايد بر اين مسئله مهم متمرکز شود که حضور مردم، در انتخابات خرداد 92 ، حضوري گسترده باشد.
رهبر انقلاب، رقم خوردن نتيجه انتخابات به صرفه و صلاح انقلاب و ايران را دومين نکته مورد نظر خود در باب انتخابات اعلام کردند و افزودند: بايد همه از خدا بخواهند و چشمان خود را نيز باز کنند تا نتيجه انتخابات، گزينشي خوب و همراه با صلاح انقلاب و کشور باشد.
ايشان خاطر نشان کردند: البته معناي اين مسئله اين نيست که اگر کسي، فردي را نپسنديد با او بداخلاقي و برخورد تند کند.
رهبر انقلاب افزودند: کساني که خود را صالح و داراي اهليت ميدانند در موقع لازم وارد عرصه شوند و مردم هم آنها را حقيقتا با معيارها بسنجند و براي انتخاب فرد مورد نظر خود تلاش کنند.
ايشان با اشاره به اينکه در آينده نيز مسائلي را درباره انتخابات بيان خواهند کرد بعنوان سومين نکته افزودند: انتخابات مايه آبرو و افتخار کشور است و همه مراقب باشند که اين مسئله مايه بي آبرويي نشود.
ايشان با اشاره به ايستادگي ملت در مقابل فتنه سال 88 خاطر نشان کردند: عده اي سعي کردند آن انتخابات را مظهر اختلاف وانمود و جنجال سياسي طبيعي انتخابات را به فتنه تبديل کنند که البته ملت در مقابل آن ايستاد و هر وقت هم شبيه آن اتفاق بيفتد ملت در مقابل آن خواهد ايستاد.
حضرت آيت الله خامنه اي همچنين سلامت انتخابات را مسئله اي اساسي و مهم دانستند و افزودند: در همه دولتها از جمله در شرايط کنوني فرض ما بر اين بوده است که مسئولان با وجدان الهي وارد مي شوند و انتخابات سالم است، البته لازم است مراقبت هاي گوناگون از جهات مختلف براي سالم بودن انتخابات صورت گيرد.
رهبر انقلاب در پايان تأکيد کردند: از خداوند مسألت مي کنيم اين آزمايش را هم براي ملت ايران مبارک گرداند.
در ابتداي اين ديدار سردار سرتيپ نقدي رئيس سازمان بسيج مستضعفين تأکيد کرد: مجموعه بسيج پيگير جدي تحقق مطالبات رهبر معظم انقلاب در زمينه هاي جهاد علمي، جهاد فرهنگي و سياسي، جهاد اقتصادي و جنگ نرم است.
همچنين سردار سرتيپ دوم پاسدار "يوسفعليزاده" فرمانده سپاه خراسان شمالي گفت: 250 هزار بسيجي استان با تشکيل حلقه هاي تربيتي صالحين، تقويت و توسعه ورزشهاي عمومي و بومي، اردوهاي جهادي دانشجويي و دانش آموزي و تقويت توان رزمي خود، اهداف شجره طيبه بسيج را دنبال ميکنند.
اجراي کشتي چوخه و سرود دستجمعي از ديگر برنامه هاي اين ديدار بود.

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html